Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Narcisa Lecuşanu, uimită de Neagu & Co: "E încântător să te uiţi la jocul ăsta!" De ce le vede pe tricolore în marea finală

VIDEO | Narcisa Lecuşanu, uimită de Neagu & Co: "E încântător să te uiţi la jocul ăsta!" De ce le vede pe tricolore în marea finală

Handbal

Comentarii

România s-a calificat en-fanfare în Grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin, după ce a obţinut trei victorii din trei în prima fază a grupelor, iar prestaţiile elevelor antrenate de Ambros Martin au avut darul să o încânte pe Narcisa Lecuşanu.

Expertul Telekom Sport spune că a fost surprinsă de ce a văzut în victoria zdrobitoare cu Norvegia (31-23) şi le cotează pe Neagu şi colegele sale cu şanse reale la medalia de Aur.

"M-au încântat cu jocul ăsta de echipă. Îmi place curajul pe care îl au în apărare, cu un nou concept. Nici măcar la Norvegia nu am văzut o asemenea constanţă în trei meciuri, din punct de vedere defensiv. E încântător să te uiţi la jocul ăsta. Cred că poate fi luat ca exemplu şi analizat gen handbal-şcoală.

Crina Pintea a crescut extraordinar şi îmi place mult fata asta. Îmi place jocul ei, simte apărarea, ştie unde să se aşeze. Sunt sigur că Martin Ambros a avut un merit extraordinar aici. Cred că e amprenta lui mai ales la apărare. Nu am mai văzut România să se apere aşa.



Mă bucur mult că aceste fete minunate arată că fac parte din elita handbalului mondial şi m-aş bucura să o ţină aşa. Eu cred că merită o medalie. Dacă ar reuşi să iasă campioane europene ar avea calificarea la Jocurile Olimpice în buzunar şi totul ar decurge mult mai bine pentru a obţine cea mai mare performanţă la JO. Absolut toţi cei care lucrează pentru rezultat îşi doresc să existe o medalie.

Aş minţi dacă aş spune că anticipam o asemenea prestaţie pentru că mi-a dat de gândit şi jocul de la Trofeul Carpaţi. Nu mi s-a părut o echipă aşa unită. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar mă bucură mult!"
, a declarat Narcisa Lecuşanu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romanianorvegiacampionatul european,  

viewscnt
Articole similare