Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Naţionala de handbal feminin a plecat Mondialul din Japonia fără 4 jucătoare importante. Ryde: ”Trebuie să reconstruiesc echipa”

VIDEO | Naţionala de handbal feminin a plecat Mondialul din Japonia fără 4 jucătoare importante. Ryde: ”Trebuie să reconstruiesc echipa”

CM Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin este în criză. Cu câteva ore înainte să plece către Mondialul din Japonia, selecţionerul Ryde a mai renunţat la două jucătoare de la Corona Braşov, bănuite că au urmat un tratament interzis de Agenţia Mondială Antidoping, Eliza Buceschi şi Daria Bucur. Ele vor rămâne în România la fel ca Bianca Bazaliu şi Cristina Laszlo.

Tomas Ryde, selecţioner România: ”Trebuie să reconstruiesc echipa, trebuie să am câteva discuţii cu fetele, dar luni dimineaţă le-am spus că această echipă trebuie să lupte pentru medalii. Nu sunt doar patru jucătoare, sunt jucătoare importante, din prima linie, cu un rol important în echipă”.

Mondialul de Handbal va începe pe 30 noiembrie şi va fi transmis de Telekom Sport.

Tomas Ryde, selecţioner România: ”(Obiectivul este acelaşi?) Nu, este diferit. Acum este vorba despre supravieţuire. Este o realitate a echipei în acest moment. Sunt multe semne de întrebare, jucătoarele nu ştiu ce se întâmplă. Este real, este o glumă?”

Afla mai multe despre: tomas ryde 

viewscnt
Articole similare