Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Naţionala de handbal visează la EURO! Ce calcule şi-au făcut tricolorii: "Nu e imposibil!"

VIDEO | Naţionala de handbal visează la EURO! Ce calcule şi-au făcut tricolorii: "Nu e imposibil!"

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal masculin a României s-a întors duminică de la turneul din Polonia. Handbaliştii conduşi de Manuel Montoya au încheiat ” Turneul celor 4 Naţiuni” pe locul 2 după ce au pierdut finala cu Cehia , după executarea loviturilor de departajare: 24-24

Pentru handbalişti urmează 3 zile de pauză apoi se vor reuni în vederea altor partide amicale pe 3 şi 4 ianuarie cu Slovacia.

Tricolorii speră ca Noul An, să aducă surprize: România să se califice la EURO 2020 printr-o minune. În preliminarii, România a pierdut cu Portugalia ( 13-21 ) şi Franţa (21-31).

”Noi am jucat bine în toate meciurile, în afară de alea de calificări, unde am avut o formă mai puţin bună, acum ne dorim să ajungem înapoi, Campionatul Mondial, Campionatul European, muncim şi sperăm să iasă”, a declarat Denis Grigoraş.



”Şansele sunt destul de mici, eu văd mai mult şansele să terminăm pe un loc 3, cu cel mai bun punctaj. Ca să terminăm pe locul 2 ar trebui să batem Portugalia acasă la o diferenţă de 9 sau 10 goluri şi e cam greu. Nu imposibil, dar încercăm”, a adăugat şi Viorel Fotache.

 Şi secundul lui Montoya, Eliodor Voica este realist: ”Cred că trebuie să ne păstrăm în continuare doza de optimism, dar în egală măsură să fim şi cât se poate de realişti şi fac referire la faptul că un turneu amical nu se poate compara cu o competiţie oficială, cu atât mai mult cu o calificare la un Campionat European. Cel puţin din punct de vedere matematic, în momentul de faţă nu mai avem aceleaşi şanse pe care le-am avut acum câteva luni însă trebuie să ne jucăm şansa până la capăt.”

Afla mai multe despre: romaniahandbalvideonationala masculina 

viewscnt
Articole similare