Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Naţionala Germaniei nu arată deloc bine înainte de startul Cupei Mondiale. Campionii lumii au pierdut în Austria

VIDEO | Naţionala Germaniei nu arată deloc bine înainte de startul Cupei Mondiale. Campionii lumii au pierdut în Austria
Comentarii

Amicalul dintre Austria şi Germania a fost foarte aproape să nu se mai dispute, din cauza condiţiilor meteo. A plouat torenţial şi a căzut şi grindină. Terenul a fost inundat, iar jucătorii s-au încălzit în reprize, pentru că ploaia nu contenea să cadă. În cele din urmă, partida a început, dar cu o întârziere de o oră şi 45 de minute.

Nemţii au condus la pauză, graţie reuşitei de excepţie a lui Mesut Ozil. Mijlocaşul lui Arsenal a marcat cel de-al 23-lea său gol pentru echipa naţională. Situaţia s-a schimbat în al doilea act. Austriecii au întors scorul şi au obţinut prima victorie în faţa Germaniei după 40 de ani. Hinteregger şi Schopf au înscris.

Neuer a fost integralist şi a purtat banderola de căpitan. Pentru goalkeeper a fost primul meci după o pauză de 8 luni şi jumătate, cauzată de o accidentare. Neuer a reuşit câteva intervenţii de excepţie, dar a fost învins de două ori.

Afla mai multe despre: meci amicalaustria - germania,  

viewscnt
Articole similare