Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Naţionala României a plecat spre meciul retur cu Macedonia de Nord din barajul pentru Mondial: "Nu trebuie să ne relaxăm"

VIDEO | Naţionala României a plecat spre meciul retur cu Macedonia de Nord din barajul pentru Mondial: "Nu trebuie să ne relaxăm"

Handbal

Comentarii

Naţionala feminină de handbal a României a învins echipa Macedoniei de Nord cu 33-22 (15-11), sâmbătă, în Sala Dinamo din Bucureşti, în prima manşă a barajului de calificare la Campionatul Mondial din 2021.

"E o victorie importantă, pentru ca aveam nevoie de victorie. Dacă meciul de la Bucuresti care s-a terminat la o diferenta mare ne relaxeaza cumva, putem pierde mai multe lucruri decat această calificare. Putem pierde identitatea noastra si ce ne dorim sa constyruim. Asa ca meciul din Macedonia il abordam doar la victorie" , a spus Adi Vasile.

"Tot timpul avem emoţii, dar ne ducem acolo să ne batem. Asta ne dorim sa castigam si urmatorul meci . Am facut o treaba foarte buna acasa si cred e foarte important sa ramanem cu ce am construit in meciul trecut. Faptul ca am castigat cu 11 goluri acasa , e bine pentru noi. Ne-am dorit foarte mult sa facem un joc bun. Nu ne gandim prea mult la lucrul acesta, pentru ca mergem acolo sa ne batem. Mergem acolo sa câştigăm. Nu se pune problema să stam linistite cu capul pe perna ca avem 11 goluri.

N-a fost deloc simplu pentru noi să ratăm calificarea la Jocurile Olimpice, dar daca stam sa plangem, trec toate lucrurile pe lângă noi. Nu putem sa stam sa ne gandim prea mult la ce s-a intamplat. Daca am fi stat sa ne gandim, ar fi trecut si calificările acestea pe lângă noi" , a declarat Crina Pintea.

Returul este programat la Skopje, pe 21 aprilie (18:45).

România a participat la toate cele 24 de ediţii ale Campionatului Mondial de handbal feminin şi a obţinut patru medalii, aur în 1962, argint în 1973 şi 2005, bronz în 2015, iar de alte cinci ori s-a clasat pe locul 4. La precedenta ediţie a Mondialului, în 2019, România a încheiat pe locul 12 în Japonia.

Afla mai multe despre: adi vasile 

viewscnt
Articole similare