Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Naţionala României a revenit în ţară, după CM din Japonia. Buceschi a anunţat ce antrenor va conduce echipa la turneul preolimpic

VIDEO | Naţionala României a revenit în ţară, după CM din Japonia. Buceschi a anunţat ce antrenor va conduce echipa la turneul preolimpic

CM Handbal

Comentarii

Handbalistele au revenit în ţară dezamăgite după prestaţiile din Japonia. România a ocupat locul 12, cea mai slabă clasare a naţionalei noastre la un Campionat Mondial din ultimii 18 ani.

"Nu ştiu dacă e corect locul 12, dar prin prisma a ceea ce s-a întâmplat înainte de a pleca în Japonia, cred că acolo e normal să fim. Atât am putut la ora actuală cu jucătoarele cu care am plecat în Japonia. Pristăviţa s-a accidentat cu un meci înainte, Perianu s-a accidentat înainte de pauză, iar repriza a doua în meciul cu Japonia nu am jucat nici măcar cu Perianu.

Cu ele am ajuns acolo, pentru că alte jucătoare care ar fi trebuit să fie cu noi acolo nu au ajuns şi din lista de 28 pe care o aveam noi dată nu mai aveam pe nimeni pe cine să aducem pe postul de inter. Nu ştiu dacă este un impas. În primul rând trebuie să aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu cazul Corona, după care trebuie să ne facem un calcul pentru cel mai important moment al naţionalei, cel din martie, calificările pentru Jocurile Olimpice.

Vom vedea în funcţie de ceea ce va decide ANAD-ul cu jucătoarele dacă vom fi în impas sau nu în perioada următoare. Din câte ştiu eu, staff-ul tehnic rămâne acelaşi până după calificările pentru Jocurile Olimpice" , a declarat antrenorul secund al naţionalei României, Costică Buceschi.

Afla mai multe despre: buceschi 

viewscnt
Articole similare