Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Ne dorim foarte mult un trofeu în acest an”. Prima echipă care anunţă clar că vrea Cupa României

VIDEO | ”Ne dorim foarte mult un trofeu în acest an”. Prima echipă care anunţă clar că vrea Cupa României

Cupa României

Comentarii

Dani Coman, preşedintele celor de la Astra Giurgiu, a recunoscut faptul că echipa sa îşi doreşte să câştige Cupa României.

Chiar dacă recunoaşte că va fi destul de greu, Dani Coman anunţă că Astra va lupta atât pentru titlu cât şi pentru Cupa României în acest sezon.

”În această fază a competiţiei, oricare dintre adversari era foarte greu de bătut. Întâlnim CFR-ul, o echipă cu jucători de mare experienţă, care au câştigat trofee, dar ne bucură acest lucru, suntem pe un drum ascendent, ne dorim să rămânem cât mai mult pe acest drum, să nu pierdem.

Cel mai important la fotbal este meciul următor, aşa că ne focusăm toată energia pentru meciul pe care îl vom disputa la Craiova. Suntem angrenaţi în două competiţii diferite, ambele sunt importante pentru noi, ştim ce înseamnă să ridici un trofeu deasupra  capului, ne dorim acest lucru şi în acest an competiţional, de aceea vom trata cu maximă seriozitate atât Cupa cât şi campionatul.

Nimeni nu ne dădea nicio şansă la începutul acestui an competiţional, dar am demonstrat că suntem capabili de a forma o nouă echipă bună la Giurgiu, am demonstrat că putem aduce un antrenor cu care să ne mândrim. Mă bucur foarte mult pentru el pentru că în afara faptului că este un antrenor bun, devotat, este şi un om extraordinar”, a spus Dani Coman.

Afla mai multe despre: astradani comancupa romaniei 

viewscnt
Articole similare