Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Ne trezim peste noapte fără trei puncte!” Arlauskis, dezamăgit de sistemul competiţional. Ce spune despre returul cu Sevilla

VIDEO ”Ne trezim peste noapte fără trei puncte!” Arlauskis, dezamăgit de sistemul competiţional. Ce spune despre returul cu Sevilla

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Craiova, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Clujenii încheie sezonul regulat pe primul loc în clasament, cu 52 de puncte, iar Universitatea Craiova pe poziţia a doua, cu 46 de puncte.

După victoria de la Craiova, portarul Miko Arlauskis s-a declarat deranjat de sistemul competiţional care duce CFR-ul în playoff cu doar trei puncte avans: ”Din păcate, intrăm numai cu trei puncte. Cum spunea şi Mister, aveam şase, dar ne-au luat trei puncte. Ne trezim peste noapte fără trei puncte” a subliniat lituanianul, după meci.

Un meci de altfel, extrem de dificil în opinia sa: ”Am venit aici, la Craiova, pe un stadion foarte, foarte greu, cu suporteri minunaţi. Dacă CFR avea aşa susţinere, aveam nu trei puncte, aveam vreo 13. Dar asta e, avem ce avem. După meciul cu Sevilla a fost foarte greu psihic. Fizic, a schimbat Mister nişte jucători, a pus unii mai proaspeţi, dar mental a fost încărcătura foarte, foarte mare.Şi totuşi, un pic fiecare se gândeşte la returul cu Sevilla. Inclusiv eu. Nu în fiecare zi ai şansa să treci mai departe în Europa League şi asta ne dorim. Importantă e victoria, încă o dată CFR a demonstrat că merită acest loc. Şi cu joc urât azi, dar importante sunt cele trei puncte” a declarat portarul campioanei României.

Ce le-a transmis Dan Petrescu la pauză? ”Ne-a spus că până să dăm gol am jucat bine, am pus presiune pe ei. După ce am dat gol, ne-am retras şi asta a fost problema. Am suferit, dar am zis că aici e vorba şi de oboseala mentală şi de presiunea din partea publicului. Un pic ne-am retras, într-adevăr, dar ştiam unde am venit şi ştiam pentru ce am venit, pentru cele trei puncte. Şi mă bucur că le-am luat”

Pentru CFR Cluj urmează returul cu FC Sevilla, meci care va fi transmis în direct, joi, la Telekom Sport 1:  ”Eu înainte de această dublă cu Sevilla am zis că eu simt, eu cred că putem. De ce jucăm dacă nu credem? Eu zic că forţă şi valoare avem”

Alături de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, vor juca în play-off-ul Ligii I FCSB, Gaz Metan Mediaş, Astra Giurgiu şi FC Botoşani. În play-out vor evolua FC Viitorul, Dinamo, Sepsi, Chindia Târgovişte, Hermannstadt, Poli Iaşi, Academica Clinceni şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: arlauskiscfr cluj 

viewscnt
Articole similare