Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Neagoe despre întoarcerea la Craiova. "Ieri am vorbit cu Victor Piţurcă!" Oltenii rămân fără antrenor peste patru etape

VIDEO | Neagoe despre întoarcerea la Craiova. "Ieri am vorbit cu Victor Piţurcă!" Oltenii rămân fără antrenor peste patru etape

Fotbal

Comentarii

Eugen Neagoe este unul dintre antrenorii despre care s-a vorbit că ar putea veni pe banca echipei oltene din sezonul viitor. Antrenorul lui Sepsi a explicat pentru Telekom Sport care este poziţia sa.

În această seară, Eugen Neagoe revine cu Sepsi la Craiova să joace împotriva echipei care l-a lansat în fotbalul mare. În precedenta partidă jucată în Bănie, în sezonul regulat, Craiova-Sepsi s-a încheiat 1-1. 

"Întotdeauna revin cu mare plăcere la Craiova, oraşul în care am crescut, în care am făcut primii paşi în fotbal, de fapt aici am cunoscut şi performanţa. Chiar dacă astăzi sunt adversarul celor de la Craiova, revin cu mare plăcere. Nu este prima dată când sunt adversarul Universităţii Craiova, am fost şi când eram la Pandurii, la Iaşi, la Sfântu Gheorghe, asta este viaţa sportivilor şi a antrenorilor", a declarat Neagoe pentru Telekom Sport. 

Craiova mai are antrenor încă patru meciuri. Corneliu Papură a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi se vorbeşte cel care va pregăti echipa pentru sezonul viitor. Eugen Neagoe e pe buzele multora. 

"Este o satisfacţie să antrenezi Universitatea Craiova, în special un fost jucător al Craiovei, pentru că sincer, cred eu că este o sărbătoare la fiecare joc al Universităţii Craiova, să ai 20-30.000 de suporteri în spate la fiecare joc. Mai am contract un an de zile cu Sfântu Gheorghe dar vom vedea ce va fi în vară", a declarat Neagoe. 

Cuplul Neagoe - Piţurcă pe banca oltenilor, e o altă variantă despre care se vorbeşte. 

"Cu Victor Piţurcă am vorbit şi ieri, dar subiectul nu a fost Universitatea Craiova. Am vorbit noi, era ziua de Paşte, cu mare plăcere întotdeauna vorbesc cu el, dar nu s-a pus problema până în acest moment. Nu ştiu dacă cineva a vorbit cu Victor Piţurcă, dumnealui poate să vă răspundă", a mai spus Neagoe. 

  • Craiova - Sepsi se joacă de la ora 18:00, pe Telekom Sport 1 

Afla mai multe despre: craivaneagoepiturca 

viewscnt
Articole similare