Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Neagoe, furios după erorile de arbitraj de la Craiova: ”Aşa se decid cariere”. Ce i-a spus un prieten din fotbal

VIDEO | Neagoe, furios după erorile de arbitraj de la Craiova: ”Aşa se decid cariere”. Ce i-a spus un prieten din fotbal
Comentarii

Eugen Neagoe s-a arătat dezamăgit de greşelile pe care arbitrul Radu Petrescu le-a făcut în partida dintre Craiova şi Sepsi.

Centralul a acordat uşor un penalty pentru Craiova, iar apoi a anulat un gol perfect valabil pentru Sepsi în ultimul minut.

Greşeli se fac, dar din păcate pentru noi nu s-a făcut nicio greşeală în favoarea noastră de când a început campionat. Au trecut 15 etape. Deciziile sunt toate în defavoarea echipei mele. Asta e o problemă care mă frământă şi pe mine. Dau gol în ultimul minut, e anulat. Ce pot să fac eu? Mai mult nu pot să fac. Eu antrenez echipa, pun toată energia în slujba echipei şi a jucătorilor.

Am pierdut multe puncte pe greşeli mari de arbitraj. Suntem singura echipă care după 15 etape n-a primit niciun penalty. Un prieten bun mi-a spus că să stau liniştit că o să primesc şi eu în etapa 27. Nu ştiu dacă mai ajung eu să fiu la echipă până în etapa 27. Prin greşelile astea nu se decid doar rezultate, se decid cariere”, a spus Neagoe, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: neagoecraiova,  

viewscnt
Articole similare