Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Neagoe îi ironizează pe dinamovişti, care au venit cu trenul la Sfântu Gheorghe: "Important e să ajungă la joc"

VIDEO | Neagoe îi ironizează pe dinamovişti, care au venit cu trenul la Sfântu Gheorghe: "Important e să ajungă la joc"
Comentarii

Elevii lui Mircea Rednic au făcut deplasarea cu trenul la Sfântu Gheorghe, pentru meciul de sâmbătă, cu Sepsi, motiv pentru ca antrenorul adversarilor, Eugen Neagoe, să îi ironizeze pe "câini".

"Foarte important e să se ajungă la joc. La ora jocului, ei să ajungă la stadion", a spus Eugen Neagoe despre modul în care au ales dinamoviştii să călătorească. 

"Câinii" nu sunt singurii care călătoresc cu trenul, dintre echipele din Liga 1. În decembrie, U Craiova a ales aceeaşi modalitate de transport chiar pentru meciul cu Dinamo, pierdut atunci în mod categoric, 0-3. Mai multe detalii, AICI. Călătoria cu trenul pentru meciurile din deplasare este o practică des întâlnită în unele campionate din vestul Europei, de exemplu în Italia.

Pe un ton mult mai serios, Neagoe a spus că este ultima şansă pentru ca Dinamo să îşi realizeze visul şi să prindă play-off-ul: "Cei de la Dinamo au ultima şansă şi dacă nu câştigă mâine, nu mai au nicio şansă, nici teoretic nu mai au şanse la play-off".

Sepsi - Dinamo este sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1. În cazul în care echipa antrenată de Rednic câştigă, vor avea mari şanse de a prinde un loc de play-off la finalul sezonului regulat. 

Afla mai multe despre: eugen neagoedinamosepsi 

viewscnt
Articole similare