Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Neagoe, resemnat cu trei etape înainte de final: "Nu avem nicio şansă la play-off! Ştiam că aşa se va întâmpla" Ce acuză antrenorul lui Sepsi

VIDEO | Neagoe, resemnat cu trei etape înainte de final: "Nu avem nicio şansă la play-off! Ştiam că aşa se va întâmpla" Ce acuză antrenorul lui Sepsi
Comentarii

Antrenorul celor din Sfântu Gheorghe a fost extrem de virulent după ce echipa sa a pierdut meciul cu Dinamo. Eugen Neagoe acuză o conspiraţie prin care echipa sa să fie scoasă din zona play-off-ului.

Eugen Neagoe a avertizat încă dinaintea meciului că Sepsi va fi victima jocurilor de culise.  
 
"Sunt supărat pe rezultat, chiar dacă nu am făcut un joc foarte bun. A fost presiune, ştiam şi deznodământul acestui joc, am spus cu două zile înainte că se va întâmpla ce s-a întâmplat. Jucătorii au simţit cu multe etape în urmă, suntem singura echipă care nu a primit cartonaş roşu, acum mai sunt puţine etape şi s-au speriat oamenii de noi că putem ajunge în playoff. Mi-aş dori să am la Mediaş un arbitru cum a fost în această seară, a fluierat orice contact, sunt multe puncte pe care le-am pierdut şi nu doar din cauza noastră" a declarat antrenorul lui Sepsi.  
 
Gaz Metan, Viitorul şi CFR Cluj sunt adversarele lui Sepsi în acest final de sezon regulat. 
 
"Ne vom prezenta la cele trei jocuri, dar trebuie să fim atenţi. Nu avem nicio şansă să mergem în playoff, trebuie să ne ducem munca mai departe, dar ar ar trebui puţin să fim respectaţi. Ne vom prezenta chiar dacă nu avem nicio şansă, mai contează ce cred eu ? Sunt trei jocuri, mai sunt nouă puncte, e aproape imposibil. Nu mă interesează dacă Dinamo va juca în playoff sau playout" a mai spus Eugen Neagoe. 
 
 
 

Afla mai multe despre: sepsineagoeplay-off 

viewscnt
Articole similare