Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Neagoe şi-a mitraliat jucătorii după înfrângerea cu Hermannstadt: "Am fost de cascadorii râsului"

VIDEO | Neagoe şi-a mitraliat jucătorii după înfrângerea cu Hermannstadt: "Am fost de cascadorii râsului"
Comentarii

Eugen Neagoe a fost extrem de supărat după ce echipa sa a pierdut a doua oară în acest sezon împotriva sibienilor.

Neagoe nu şi-a menajat jucătorii după ce apărarea a dat rateuri incredibile în prima etapă a returului Ligii I. Trupa din Sfântu Gheorghe a primit nouă goluri în ultimele 4 meciuri. 
 
"Nu îmi explic ce s-a întâmplat după pauză, până atunci am controlat jocul, le-am spus la cabine că nu s-a terminat meciul, le-am spus că trebuie să ţinem de minge. A fost horror, 
am facut cadou goluri aşa comicării ce am facut noi toată echipa, nu este vorba despre un jucător am început penbil şi am terminat penibil. Repriza a doua am fost de cascadorii râsului" a fost supărat antrenorul lui Sepsi la final. 
 
Neagoe a lămurit şi motivul incidentelor din final, atunci când antrenorul a fost oprit cu greu de oficiali pentru a nu se repezi spre Dandea. 
 
"M-a înjurat, am şi eu o vârstă, sunt de 40 de ani pe terenul de fotbal, nu vine un copil şi mă înjură, ştiu şi motivul, că nu l-am luat aici. Sunt patru arbitri, îl aud şi nu iau nicio măsură, arbitrul nu se respectă pe el, este prima oară când se întâmplă şi sunt antrenor de mulţi ani, este ruşinos" a încheiat Neagoe. 
 

Afla mai multe despre: sepsihermannstadtneagoe 

viewscnt
Articole similare