Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie în a doua etapă din Serie A. Inter - Fiorentina, meciul începutului de sezon. Ştefan Radu l-a învins pe Răzvan Marin

VIDEO | Nebunie în a doua etapă din Serie A. Inter - Fiorentina, meciul începutului de sezon. Ştefan Radu l-a învins pe Răzvan Marin

Serie A

Comentarii

Etapa a doua din Serie A se joacă în acest weekend la Telekom Sport. Urmăreşte mai jos rezumatele meciurilor de sâmbătă.

Inter şi Fiorentina au oferit cel mai spectaculos meci al acestui start de sezon din Serie A. Echipa viola a arătat excelent pe San Siro şi a deschis scorul încă din minutul 3, prin Kouame. Cu o vacanţă mai lungă după ce a jucat finala Europa League, Inter s-a trezit în finalul reprizei, iar Lautaro Martinez a egalat. Partea a doua a fost una nebună. Ceccherini şi-a marcat în proprie poartă, iar Inter a trecut pentru prima dată în avantaj. Doar pentru cinci minute. Castrovilli a făcut 2-2. Ribery a găsit apoi o pasă excepţională pentru Chiesa, care a adus-o din nou în avantaj pe Fiorentina. Inter a întors încă o dată scorul. În doar două minute, în finalul timpului regulamentar, Lukaku şi Dambrosio au punctat, iar nerazzurii au debutat cu un succes în noul sezon de Serie A.

Atalanta a început noul campionat aşa cum l-a terminat pe precedentul. După ce a stat în prima etapă, echipa lui Gasperini a făcut show la Torino. Trupa Granata a deschis scorul prin Belotti. Sfertfinalista UEFA Champions League a întors scorul în 10 minute după două goluri superbe. Papu Gomez l-a învins cu un şut senzaţional pe Sirigu. Tot argentinianul a pasat apoi excelent pentru Muriel, care a punctat cu o execuţie de mare clasă. Până la pauză, s-a mai marcat de două ori: acelaşi Gomez l-a servit perfect şi pe Hateboer. Belotti a făcut dubla în finalul reprizei şi a dus scorul la 2-3. În partea a doua s-a mai înscris o singură dată: De Roon a închis tabela, iar Atalanta promite un nou sezon spectaculos în Serie A.

Răzvan Marin şi Ştefan Radu s-au aflat faţă în faţă pe teren din primul minut în Cagliari - Lazio. Romanii au deschis scorul după doar patru minute de la startul partidei, după reuşita lui Lazzari. Imediat după pauză, Giovanni Simeone a semnat una dintre cele mai mari ratări ale campionatului. Immobile şi-a deschis contul de goluri în acest sezon cu o reuşită frumoasă, care a închis meciul cu 20 de minute înainte de final.

Nou promovata Benevento a debutat în campionat cu o victorie spectaculoasă pe terenul Sampdoriei. Echipa lui Ranieri a condus cu 2-0 după golurile reuşite de Quagliarella, în startul partidei, şi Coley. Caldirola a redus din diferenţă pentru trupa lui Pippo Inzaghi. Acelaşi Caldirola a adus egalitatea cu o jumătate de oră înainte de final. În final, Letizia a dat lovitura pe Marassi, iar Benevento a bifat primele puncte după revenirea în Serie A.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare