Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Noi imagini cu incidentele grave de la CS U Craiova - FC U Craiova. Fani plini de sânge, jandarmi răniţi, geamuri sparte la maşini

VIDEO | Noi imagini cu incidentele grave de la CS U Craiova - FC U Craiova. Fani plini de sânge, jandarmi răniţi, geamuri sparte la maşinigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Scandal uriaş în Bănie cu ocazia meciului dintre echipa secundă a CS U Craiova şi echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova. Partida jucată pe stadionul Extensiv a fost marcată de incidente grave, între suporterii FC U Craiova şi reprezentanţii jandarmeriei. Scandalul a pornit înainte de meci, când fanii "oaspeţilor" n-au fost lăsaţi să cumpere bilete. În cele din urmă, mai mulţi fani au ocupat un sector al stadionului, însă incidentele au continuat

  • CSU CRAIOVA II - FC U CRAIOVA 1-1 (Niţu 72 / FL. Costea 81)

  • Partida a fost întreruptă în mai multe rânduri, după ce suporterii FC U Craiova au aruncat cu petarde în teren. Spre final, ultraşii au aprins o pânză în tribună, după golul egalizator marcat de Florin Costea, iar jandarmii au decis evacuarea sectorului. Luptele au continuat în parcul Romanescu.

  • Au fost răniţi în ambele tabere, iar din informaţiile Telekom Sport nouă jandarmi au ajuns la spital cu răni la braţe şi picioare.

UPDATE 19:20 Noi imagini cu incidentele de la CS U Craiova II - FC U Craiova. Suporterii lui FC U s-au bătut cu jandarmii înainte meci, în timpul partidei şi la final, în Parcul Romanescu. Mai multe persoane din ambele tabere au avut nevoie de îngrijiri medicale.


UPDATE 16:10 Imagini incredibile după ce galeria FC U Craiova a fost evacuată de pe stadionul Extensiv. Luptele cu jandarmii au continuat în Parcul Nicolae Romanescu.

UPDATE 15:55 Suporterii echipei patronate de Mititelu au fost evacuaţi din tribune, după ce au dat foc unei pânze.

UPDATE 15:30 CS U Craiova II beneficiază de un penalty, dar lovitura de pedeapsă e ratată! Rămâne 0-0.

UPDATE 15:21 Echipele au revenit pe teren şi meciul va fi reluat!

UPDATE 15:10 Incidentele continuă şi în timpul meciului. Mai mulţi fani ai FC U Craiova au reuşit să intre pe stadion, iar arbitrul partidei a decis să trimită jucătorii la cabine, imediat după pauză, după ce pe gazon au fost aruncate mai multe petarde şi fumigene.

Ultraşii scandează injurii la adresa oficialilor CS U Craiova.


Confruntarea de pe arena Extensiv a fost precedată de confruntări în plină stradă între fanii FC U Craiova şi reprezentanţii jandarmeriei. Scandalul a pornit în momentul în care fanii nu au fost lăsaţi să intre pe stadion, motivul oficial fiind că accesul le este permis doar abonaţilor.

Fanii FC U au atacat jandarmii cu pietre, iar răspunsul a venit prompt, oamenii legii apelând la gaze lacrimogene. Au existat şi pagube materiale, mai multe maşini din zonă fiind afectate.

video: Facebook/ FC Universitatea Craiova

Meciul este transmis LIVE de pagina oficială a CS U Craiova, iar pe grafică, în dreptul echipei FC U Craiova este scris doar "Oaspeţi". Incusiv pe biletele şi invitaţiile tipărite de club pentru acest meci a fost anunţată o confruntare "Universitatea Craiova - Oaspeţi"

 

VIDEO - Poţi urmări aici meciul CS U Craiova II - FC U Craiova.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: craiovafc u craiovaliga 3 

viewscnt
Articole similare