Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie în China. Wu Lei a marcat primul său gol în Spania. ”E sărbătoare naţională, astăzi nimeni nu mai munceşte” 吴磊西班牙人

VIDEO | Nebunie în China. Wu Lei a marcat primul său gol în Spania. ”E sărbătoare naţională, astăzi nimeni nu mai munceşte” 吴磊西班牙人

La Liga

Comentarii

Espanyol a câştigat partida de campionat cu Real Valladolid, scor 3-1. Internaţionalul chinez Wu Lei a marcat primul său gol în La Liga şi a declanşat o adevărată nebunie în ţara sa.

”Astăzi nimeni nu mai munceşte. Astăzi, toată China sărbătoreşte” scrie presa de la Beijing după ce Wu Lei (27 de ani) a marcat în minutul 65 primul său gol în La Liga.

Impactul nu este întâmplător. Reuşita fotbalistului chinez a devenit trending subject pe Twitter, iar asta se datorează indiscutabil popularităţii starului naţionalei Chinei. Prin golul marcat în minutul 65, Wu Lei devine primul fotbalist chinez care marchează în Europa din 2008 încoace. Shao Jiayi marca în 2008 pentru Energie Cottbus în Bundesliga.

Totodată, Wu Lei devine primul chinez din istorie care marchează în prima ligă de fotbal spaniolă. ”Wu Lei a fost privit ca un vânzător de tricouri. Astăzi a demonstrat că este fotbalist şi transferul său la Espanyol a venit ca urmare a prestaţiilor excelente din Super Liga Chineză” scrie presa chineză după reuşita super starului naţionalei chineze.

Wu Lei are 151 de goluri în 296 de meciuri jucate pentru campioana en-titre a Chinei, Shanghai SIPG. Pentru naţionala Chinei a marcat de 15 ori în 63 de meciuri. În tricoul lui Espanyol, starul naţionalei a avut nevoie de doar 230 de minute pentru a marca primul său gol în Spania. Vezi golul marcat de Wu Lei mai jos. 

Afla mai multe despre: wu lei 

viewscnt
Articole similare