Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie în Emiratele Arabe Unite! Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a obţinut victoria, dar a avut emoţii pe final

VIDEO | Nebunie în Emiratele Arabe Unite! Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a obţinut victoria, dar a avut emoţii pe final
Comentarii

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, Al-Wahda, s-a impus pe teren propriu cu Al Wasl, scor 4-3, dar a avut mari emoţii pe finalul partidei când oaspeţii puteau egala.

Echipa românului a deschis scorul în minutul 12, prin Tagliabue, dar cei de la Al Wasl au egalat prin Canedo, în minutul 24, iar patru minute mai târziu preluau conducerea partidei. Chang-Woo a restabilit egalitatea la doi, în minutul 35. Batna a marcat din penalty pentru echipa lui Reghe, înainte de pauză.

Tot echipa antrenorului român a marcat prima şi după pauză. În minutul 74, Matar marca pentru 4-2. Deşi părea că echipa lui Reghecampf se îndreaptă spre o victorie categorică, ultimile minute ale meciului i-au adus mari emoţii antrenorului român. În minutul doi al prelungirilor, Lima a redus din diferenţă, iar la ultima fază a meciului, Al Wasl a ratat un penalty prin Canedo.

La capătul acestei partide, echipa lui Reghecampf a ajuns pe primul loc în campionatul Emiratelor Arabe Unite, cu 33 de puncte în 15 etape.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfal-wahdaal wasl,  

viewscnt
Articole similare