Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie în Turcia! Şumudică şi-a bătut fosta echipă, în Gaziantep - Kayserispor 3-0

VIDEO | Nebunie în Turcia! Şumudică şi-a bătut fosta echipă, în Gaziantep - Kayserispor 3-0

Stranieri

Comentarii

Gazişehir Gaziantep, echipa lui Marius Şumudică, a câştigat un meci nebun în Turcia, scor 3-0 cu Kayserispor, fosta echipă a antrenorului român. Incidentele n-au lipsit, iar ambii au fost eliminaţi de arbitrul Ozgur Yankaya. Odată cu acest succes, Gaziantep a urcat pe locul 10 în clasamentul din prima ligă turcă, cu 20 de puncte, cel puţin până la meciul pe care-l are de jucat Denizlispor, echipa lui Fernando Boldrin, fost elev al lui Şumi.

Vural (67) şi Kayode (72, 90+3 penalty) au marcat golurile partidei dintre Gaziantep şi Kayserispor. Kayode a oferit şi assist-ul de la golul lui Vural. Partida a fost decisă în ultima jumătate de oră.

Românii Alin Toşca şi Silviu Lung au fost integralişti, iar potarul român a fost aproape să apere lovitura de la 11 metri a lui Kayode, din prelungiri. Junior Morais, fost fotbalist la Astra şi FCSB, a fost şi el integralist.

În urma succesului cu Kayserispor, fosta sa echipă, Şumudică a dus Gaziantep pe locul 10 în clasamentul din Turcia, cu 20 de puncte. În ceea ce o priveşte pe Kayseri, aceasta este pe penultimul loc în ierarhie, cu 10 puncte.

VIDEO CU GOLURILE ŞI CU ELIMINĂRILE CELOR DOI ANTRENORI

 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepkayserivideoturcia 

viewscnt
Articole similare