Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie în vestiarul "tricolorilor" după meciul cu Franţa. Povestea calificării în semifinale, spusă de "englezul" Băluţă

VIDEO | Nebunie în vestiarul "tricolorilor" după meciul cu Franţa. Povestea calificării în semifinale, spusă de "englezul" Băluţă

Echipa națională

Comentarii

România a terminat la egalitate, 0-0, cu Franţa, în ultimul meci din grupa de la Campionatul European U21 şi s-a calificat în semifinale, unde va juca împotriva Germaniei. Petrecerea s-a declanşat instant în vestiarul "tricolorilor", iar unora chiar le-a fost greu să vorbească... din cauza colegilor.

"Englezul" Tudor Băluţă a vorbit despre prestaţia României de până acum: "Este un lucru extraordinar ceea ce am realizat aici. Acum trebuie să ne odihnim şi să ne pregătim pentru meciul cu Germania, pentru semifinală, să facem un meci foarte bun. Am intrat foarte concentraţi în teren şi din fericire, am reuşit să obţinem un rezultat care să ne permită calificarea. Am terminat pe primul loc într-o grupă atât de dificilă şi mergem încrezători la semifinală".

Trei meciuri într-o săptămână au jucat "tricolorii", iar în primele două partide Mirel Rădoi a folosit aceeaşi formulă, astfel că mulţi dintre jucători resimt oboseala. Băluţă mizează pe staff-ul naţionalei pentru a îi aduce la parametri fizici buni pentru următorul meci: "Vom face tot ce ţine de noi. Staff-ul este alături de noi. Cu toţii ne ajută să ne refacem cât mai bine din punct de vedere fizic şi mental şi cu siguranţă la ora meciului cu Germania vom fi foarte bine".

Afla mai multe despre: balutaraduechipa nationala 

viewscnt
Articole similare