Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie la Berlin, fanii au invadatat terenul! Union a promovat pentru prima oară în Bundesliga, Stuttgart a retrogradat

VIDEO | Nebunie la Berlin, fanii au invadatat terenul! Union a promovat pentru prima oară în Bundesliga, Stuttgart a retrogradat

Bundesliga

Comentarii

În direct la Telekom Sport 2, Union Berlin a terminat la egalitate, 0-0, returul barajului de promovare/retrogradare din Germania jucat împotriva celor de la Stuttgart şi, după 2-2 reuşit în deplasare, în manşa tur, au promovat.

Este pentru oară pentru Union, în istoria lor de 53 de ani, când promovează în primul eşalon din Germania şi pentru prima oară din 2014 când o echipă venită din 2. Bundesliga promovează în urma barajului. Totodată, VfB Stuttgart revine în a doua ligă din Germania după ce a promovat în urmă cu un sezon. 

Petrecerea a început pe stadionul An der Alten Försterei odată ce arbitrul a fluierat finalul meciului. Suporterii au invadat practic terenul de joc şi au început să petreacă alături de jucători. Imaginile incredibile le puteţi urmări mai jos. 

Din 2. Bundesliga au promovat direct FC Koln şi Paderborn. Din Bundesliga au mai retrogradat Hannover şi FC Nurnberg. 

Urmăreşte aici rezumatul partidei. 

Afla mai multe despre: union berlinbundesligastuttgart 

viewscnt
Articole similare