Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie la debut! HAT-TRICK Haaland în doar 20 de minute de la intrarea pe teren pentru Borussia Dortmund: scor fluviu în Bundesliga

VIDEO | Nebunie la debut! HAT-TRICK Haaland în doar 20 de minute de la intrarea pe teren pentru Borussia Dortmund: scor fluviu în Bundesliga

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland (19 ani), impact imediat la Borussia Dortmund! Atacantul norvegian a reuşit un hat-trick la debutul pentru nemţi, într-un moment extrem de dificil.

Haaland face senzaţie încă de la primul meci pentru Borussia Dortmund. Norvegianul a fost introdus pe teren în minutul 56 al meciului cu FC Augusburg, la 3-1 pentru gazde. Fostul atacant al lui RB Salzburg şi-a făcut imediat simţită prezenţa. A marcat în minutul 59, după ce a şutat în diagonală, cu stângul, după ce a primit o pasă de la Sancho. Portarul n-a putut face nimic.

Apoi, în minutul 71, Haaland şi Sancho au colaborat perfect pentru golul doi al norvegianului. Scăpaţi singuri spre poartă, Sancho a driblat portarul, dar a intrat în unghi şi i-a pasat lui Haaland, liber în faţa porţii, care a îndeplinit o simplă formalitate şi a marcat.

Haaland şi-a încheiat recitalul în minutul 79, când a fost lansat excelent în adâncime de Reus şi a înscris cu un şut cu efect, cu stângul. Hat-trick şi norvegianul are parte de un start fulminant la Borussia Dortmund!



Borussia Dortmund a plătit 20 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland de la RB Salzburg, la începutul anului.

Ultimul fotbalist care a reuşit un hat-trick la debutul în Bundesliga este Pierre-Emerick Aubameyang, în 2013, tot pentru Borussia Dortmund şi pentru contra lui Augsburg.

 

Afla mai multe despre: erling haalandhattrickborussia dortmunddebut 

viewscnt
Articole similare