Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie la Focşani! Ultraşii stelişti şi dinamovişti s-au luat la bătaie la un meci de handbal. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene

VIDEO | Nebunie la Focşani! Ultraşii stelişti şi dinamovişti s-au luat la bătaie la un meci de handbal. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogenegalerie foto

Handbal

Comentarii

Incidente grave în Sala Sporturilor din Focşani, unde a fost programat meciul Steaua - Dinamo, din Final Four-ul Cupei României. Galeriile celor două echipe s-au luat la bătaie în sală.

Focşaniul a fost ales pentru Final Four-ul Cupei României din acest sezon, competiţie în care s-au calificat Steaua, Dinamo, SCM Focşani şi Poli Timişoara. Însă organizatorii par depăşiţi de evenimente. La derby-ul Steaua -  Dinamo s-au deplasat cel puţin 800 de ultraşi din galeriile celor două echipe - în jur de 400 de fiecare - şi până la un conflict n-a fost decât un singur pas.

Membrii celor două galerii s-au luat la bătaie în sală, unii au pătruns pe teren şi a fost nevoie de intervenţia în forţă a jandarmilor. Însă o decizie mai puţin inspirată a acestora a fost să împrăştie gaze lacrimogene în sală, motiv pentru care atmosfera a devenit irespirabilă. Drept urmare, suporterii neutri au fost scoşi din sală.

Bătaia a pornit în momentul în care mai mulţi ultraşi ai celor două echipe au pătruns pe teren pentru a se confrunta. Luptele au durat câteva minute, până când jandarmii au putut să intervină.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA O GALERIE FOTO CU EVENIMENTELE DE LA FOCŞANI

 Galerie foto

Afla mai multe despre: steauadinamocupa romaniei 

viewscnt
Articole similare