Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie la o echipă de legendă. A prezentat astăzi 16 jucători şi anunţă că vrea în Liga 1: ”Vrem să facem performanţă!” Se naşte o nouă forţă?

VIDEO | Nebunie la o echipă de legendă. A prezentat astăzi 16 jucători şi anunţă că vrea în Liga 1: ”Vrem să facem performanţă!” Se naşte o nouă forţă?

Liga 2

Comentarii

Vineri, Farul a prezentat oficial nu mai puţin de 16 jucători. Ciprian Marica spune că are planuri importante cu echipa din Constanţa şi speră că şi autorităţile se vor ţine de cuvânt şi vor investi în stadion.

Ciprian Marica se implică din ce în ce mai mult la Farul. Constănţenii s-au confruntat cu multe probleme în prima parte a sezonului, inclusiv financiare şi au terminat turul în zona retrogradării. Însă Marica vrea să ducă echipa în Liga 1. În această iarnă, Farul a transferat nu mai puţin de 16 jucători. Obiectivul pentru acest sezon este salvarea de la retrogradare, dar la finalul sezonului următor se vrea promovarea în Liga 1.

În paralel, Ciprian Marica speră că stadionul din Constanţa va fi modernizat, astfel încât echipa să aibă la dispoziţie toate condiţiile pentru a face din nou performanţă. Fostul mare atacant al naţionalei susţine că a purtat o discuţie cu autorităţile locale şi este optimist.

”Avem pretenţii mari, ştim că suporterii noştri şi constănţenii sunt pretenţioşi, îşi doresc să vadă performanţă, să vadă lucrurile făcute aşa cum trebuie. Perioada grea prin care a trecut această echipă vreau să cred că a luat sfârşit. Eu m-am angajat să asigur condiţiile necesare pentru a se face performanţă. Şi astăzi, FC Farul este cu toate datoriile şi cu salariile la zi.

Ne dorim să avem o arenă nouă şi, din câte am discutat cu primarul Constanţei, există şi un plan de modernizare a stadionului. Abia aşteptăm şi noi să vedem acest stadion într-o formă cât mai bună. Suntem încrezători, oamenii care conduc oraşul sunt deschişi, iubesc sportul şi acest lucru ne dă speranţe că putem construi ceva frumos la Constanţa.



Este un mare avantaj, au venit jucători de calitate, jucătorii pe care ni i-am dorit. Suntem foarte încrezători în forţele lor şi considerăm că ne vor ajuta. Aveam nevoie de un suflu nou la echipă, aveam nevoie să arătăm mult, mult mai bine. Suntem pe o poziţie care nu ne onorează, o poziţie care nu ne convine şi tocmai de aceea am ales să facem aceste schimbări. Proiectul nostru este de a promova această echipă, aşa că, jucătorii pe care i-am adus, ne vom baza pe ei şi de la vară încolo”,
a declarat Ciprian Marica.

Ce jucători a prezentat vineri Farul: Raul Avram, Denis Ispas, Gabi Frunză, Diogo Rosado, Pedro Celestino, Rafael Miranda, Joao Diogo, Adian Juncu, Paul Antoche, Tudor Moldovan, Daniel Toma, Ştefan Pacional, Marco Ehmann, Demir Arif, Mihai Şandru şi Robert Neciu.

Afla mai multe despre: farulciprian marica 

viewscnt
Articole similare