Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Nebunie la Paris! Starurile lui PSG au sărbătorit alături de fani calificarea în sferturile Ligii. Al-Khelaifi: "Avem cei mai tari suporteri din lume"

VIDEO | Nebunie la Paris! Starurile lui PSG au sărbătorit alături de fani calificarea în sferturile Ligii. Al-Khelaifi: "Avem cei mai tari suporteri din lume"

PSG

Comentarii

Jucătorii PSG-ului au sărbătorit calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor alături de fanii care i-au aşteptat cu torţe la porţile stadionului. Campioana Franţei s-a impus cu 2-0 în partida retur cu Borussia Dortmund, după ce nemţii câştigaseră în tur cu 2-1.

"A fost un meci mare.  Toată lumea s-a îndoit de PSG, toată lumea a vorbit despre cei trei ani în care am ieşit în optimile de finală. În acest meci, am demonstrat că avem o personalitate uriaşă, un caracter mare al jucătorilor şi al staff-ului. Suporterii nu au fost în stadion, dar au fost în inimile noastre şi au fost lângă stadion.

Ambiţia noastră este mult mai mare, dar cred că în urma acestui meci merităm să ne bucurăm, iar acum vom vedea ce se va întâmpla în sferturi. Avem cei mai tari fani din lume. Sunt foarte mândru de ei, am făcut un meci mare pentru ei. Avem jucători cu caracter şi cu personalitate, putem să mergem mai departe în Liga Campionilor" , a declarat preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe