Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie totală în Italia. S-au marcat 16 goluri în două meciuri. Atalanta a făcut spectacol cu Lecce

VIDEO | Nebunie totală în Italia. S-au marcat 16 goluri în două meciuri. Atalanta a făcut spectacol cu Lecce
Comentarii

Atalanta şi-a demonstrat încă o dată renumele de echipă ofensivă şi spectaculoasă, după o victorie pe terenul lui Lecce. Oaspeţii au condus cu 2-0 după prima jumătate din repriza întâi. În celălalt meci, Cagliari - Roma, s-au marcat de asemenea şapte goluri.

Atalanta şi-a demonstrat încă o dată renumele de echipă ofensivă şi spectaculoasă, după o victorie pe terenul lui Lecce. Oaspeţii au condus cu 2-0 după prima jumătate din repriza întâi. Donati lşi-a dat autogol ca un atacant, iar Zapata a deschis seria unei după amieze perfecte. Lecce a revenit cu două reuşite frumoase, semnate de Saponara şi de Donati. În partea a doua, Atalanta a năucit defensiva lui Lecce. Ilicic şi-a trecut şi el numele pe tabelă imediat după reluare. Zapata a mai punctat de două ori, dar nu a fost scorul final. Muriel şi Malinovski au înscris şi ei şi el, iar Atalanta a marcat pentru a treia oară în acest sezon de şapte ori şi este a treia cea mai ofensivă echipă din Europa, după PSG şi Bayern.

Spectacol total a fost şi în Cagliari - Roma. Joao Pedro a deschis scorul cu o execuţie fabuloasă după aproape o jumătate de oră de joc. Kalinic a replicat la faza imediat următoare, cu prima sa reuşită în tricoul romanilor. Tot croatul a mai înscris şi înainte de pauză şi a adus-o în avantaj pe Roma. După pauză, Kuivert a făcut 3-1 pentru oaspeţi. Pereiro a făcut 2-3, dar Roma a refăcut repede avansul de dou goluri. Kolarov şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Cagliari nu a renunţat. Joao Pedro a punctat în final, după ce a ratat penaly, dar sarzii nu au mai avut forţa să facă 4-4 în prelungiri.
 

Din etapa a XXVI-a au fost amânate cinci meciuri din cauze epidemiei de infecţii cu Cofid-19 din Italia. Cel mai important este Derby d'Italia, Juve - Inter. 

În urma acestui rezultat, Atalanta îşi consolidează locul 4, cu 48 de puncte, din 25 de meciuri. Lazio este pe primul loc (26 de meciuri), cu 62 de puncte, urmată de Juventus (25), cu 60 de puncte, şi de Inter Milano (24), cu 54.

AS Roma (25) ocupă locul 5, cu 42 de puncte. Lecce ocupă locul 16, cu 25 de puntce.

Afla mai multe despre: atalanta 

viewscnt
Articole similare