Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie totală la Craiova. Suporterii şi jucătorii au făcut show după victoria cu Botoşani. Oltenii, aproape de un titlu istoric

VIDEO | Nebunie totală la Craiova. Suporterii şi jucătorii au făcut show după victoria cu Botoşani. Oltenii, aproape de un titlu istoric
Comentarii

U Craiova a câştigat, 2-0, în deplasare la FC Botoşani şi s-a apropiat şi mai mult de un titlu istoric. La revenirea de la Botoşani, jucătorii lui Cristiano Bergodi s-au întâlnit cu fanii la stadion.

Jucătorii de la U Craiova au ajuns târziu în noapte acasă, dar asta nu a contat pentru suporterii echipei, care şi-au aşteptat eroii la stadionul "Ion Oblemenco". 

Ţinând cont de distanţarea socială, fotbaliştii au cântat cu suporterii, care au oferit un show pirotehnic pe măsură, fiind doar o mostră a ceea ce urmează să se întâmple în Craiova în cazul în care elevii lui Bergodi vor aduce titlul de campioană în Bănie. 

BOMBĂ la U Craiova! Transfer incredibil în Premier League pentru Alex Cicâldău. Clubul uriaş cu 9 titluri anunţă: "Îl aducem"

U Craiova, încă un pas spre titlu. A câştigat şi la Botoşani 

Craiova a făcut încă un pas spre titlul de campioană, după victoria de la Botoşani. Oltenii au început tare partida şi au pus presiune pe poarta lui Pap. Cosic a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize. Goalkeeperul moldovenilor a scos cu mari emoţii. Craiova a înscris până la urmă, din penalty. Cicâldău a transformat fără probleme. 
Pap a fost eroul din poarta moldovenilor: şi-a salvat echipa de la goluri ca şi făcute. În doar câteva minute, Koljic, Baiaram şi Bancu i-au testat reflexele. Craiova a făcut însă 2-0 în prelungiri, tot din penalty. Gustavo a înscris de la punctul cu var.
Cu două etape rămase de disputat, oltenii au 4 puncte avans faţă de CFR. Clujenii nu au jucat însă meciul cu FCSB din această etapă, pentru că Alexandru Păun a fost depistat pozitiv cu coronavirus.  

Afla mai multe despre: craiovasuporteri 

viewscnt
Articole similare