Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nebunul" Jens Lehmann şi cel mai penibil moment al carierei, trăit în România: cum a fost filmat în timpul meciului

VIDEO | "Nebunul" Jens Lehmann şi cel mai penibil moment al carierei, trăit în România: cum a fost filmat în timpul meciuluigalerie foto

Campionate

Comentarii

Publicaţia britanică The Sun îi acordă astăzi un articol amplu fostului portar german Jens Lehman, declarat de UEFA cel mai bun portar din lume în două rânduri în 1997 şi 2006.

Vicecampion mondial cu Germania în 2002 şi om de bază în echipa invincibilă a lui Arsenal din sezonul 2003-2004 (singura echipă din era Premier League care a cucerit titlul fără înfrângere), cel poreclit "Nebunul" a avut parte şi de momente mai puţin glorioase.



Unul dintre ele, amintit de jurnaliştii britanici s-a petrecut chiar în România, pe arena din Ghencea, în 2009, în timpul unui meci Unirea Urziceni - VfB Stuttgart, scor 1-1, din grupele Ligii Campionilor.



Atunci, Lehmann a fost filmat în timp ce se "uşura" la marginea terenului, chiar în timpul meciului. Presat de nevoile fiziologice, portarul german şi-a părăsit poarta în timp ce echipa sa ataca. Unirea Urziceni a recuperat însă balonul şi a plecat pe contra-atac, moment în care Lehmann a fost nevoit să sprinteze spre propria poartă :)

Afla mai multe despre: lehmannurziceniurinat 

viewscnt
Articole similare