Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nedelcearu, nedumerit la sosirea în ţară: "De ce aşa multe critici?" Cum vede dubla care ne poate apropia de Euro

VIDEO | Nedelcearu, nedumerit la sosirea în ţară: "De ce aşa multe critici?" Cum vede dubla care ne poate apropia de Euro
Comentarii

Fundaşul naţionalei a debutat la prima reprezentativă în mandatul lui Cosmin Contra, iar în partida cu Spania a fost titular în defensiva tricolorilor.

Din Rusia, fotbalistul de 23 de ani a fost surprins să vadă că aproape toată lumea a criticat jocul naţionalei în dubla cu Spania şi Malta. 
 
"Nu înţeleg de ce aşa multe critici, pentru că nu s-a terminat nimic, suntem la mâna noastră, avem 3 meciuri să le câştigăm şi putem fi la European înainte de meciul cu Spania.  Suntem favoriţi cu Norvegia, cu Suedia? Da, suntem favoriţi, jucăm acasă, cu Norvegia am făcut 2-2, deja îi cunoaştem şi eu cred că putem să câştigăm. Cu Norvegia va fi un meci greu dar, cum am mai spus, dacă vrem să ajungem la European trebuie să câştigăm" este de părere Ionuţ.
 
Nede ştie că fără 6 puncte câştigate în următoarele două meciuri, visul participării la Euro se poate spulbera. 
 
"Trebuie să fim pregătiţi, fiindcă trebuie să luăm 6 puncte, altă variantă nu avem. Sunt ciudate condiţiile, o deplasare lungă şi grea, apoi un meci fără spectatori. Da, o să fie greu dar nu contează, trebuie să ne adaptăm cât mai repede dacă vrem să ajungem la Euro, nu avem scuze, trebuie să mergem în Feroe să câştigăm şi după, cu Norvegia. Va fi greu, va fi destul de greu, contează când joci cu un stadion plin, te împing de la spate, te susţin şi o să fie important" a încheiat fostul dinamovist. 
 
 

 

Afla mai multe despre: nedelcearunaţionalăcriticinorvegiaferoe 

viewscnt
Articole similare