Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nedelcearu şi Popescu au vândut bilete pentru derby: ”Dacă-l aveam patron pe Becali, poate aveam mai mult noroc şi mai mulţi fani”

VIDEO | Nedelcearu şi Popescu au vândut bilete pentru derby: ”Dacă-l aveam patron pe Becali, poate aveam mai mult noroc şi mai mulţi fani”

Superliga

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu şi Mihai Popescu au vândut miercuri bilete pentru derby-cul cu FCSB, de peste două etape. Cei doi speră că Dinamo va reuşi să câştige ultimele trei meciuri din sezonul regulat, cu Chiajna, FCSB şi Astra.

Dinamoviştii au mari emoţii pentru play-off. Situaţia se decide în ultimele trei etape din sezonulr regulat, însă adversarii nu sunt deloc accesibili. Unul dintre meciuri este derby-ul cu FCSB, în deplasare, peste două etape. Nedelcearu şi Popescu au vândut chiar ei bilete, în speranţa că fanii îi vor ajuta să iasă victorioşi. Nedelcearu spune însă că mintea îi stă la următoarea partidă, cea cu Chiajna:

”Ştiam că e o perioadă dificilă, a început de la meciul cu craiova, însa noi luăm fiecare meci în parte. Urmează cel cu Chiajna, va fi extrem de dificil, mai greu decât cel cu Craiova. Trebuie să ne gândim că avem o revanşă de luat. Chiajna ne-a bătut în ultima perioadă şi nu e posibil, ţinând cont că trebuie să intrăm şi in play-offm, trebuie să câştigăm neapărat, iar dacă nu vom câştiga, atunci chiar nu merităm să intrăm în play-off. Dinamo nu va  ajuta pe nimeni, Dinamo va bate pentru ea, ca să se claseze cât mai sus”, a declarat Nedelcearu.

Întrebat despre cum ar fi arătat Dinamo dacă Gigi Becali era patron, fundaşul de 21 de ani a surprins: ”Poate avea mai mult noroc... poate avea mai mulţi bani, cu singuranţă avea mai mulţi suporteri”.

Mihai Popescu spune şi el că este concentrat acum mai mult pe meciul cu Chiajna şi spune că ar fi o mare dezamăgire dacă Dinamo n-ar reuşi să termine sezonul regulat în primele şase:

”Toată lumea aşteaptă derby-ul, dar avem un meci cu Chiajna, e foarte important, e una dintre cele 3 finale, trebuie să o câştigăm şi să avem alt moral pentru derby. Pentru mine, personal, ar fi un dezastru... (n.r. dacă Dinamo n-ar intra în play-off). Nu ştiu dacă se va alege praful, Dinamo o să existe tot timpul, dar nu e locul nostru acolo în play-out. Toţi steliştii n-ar vrea Dinamo în play-off, pentru că le-am pus probleme să i-am bătut de fiecare dată”, a spus Mihai Popescu.

Popescu spune că jucătorii au fost vizitaţi şi de şefii lui Dinamo: ”Ne-au încurajat, ne-au zis să intrăm în play-off şi că apoi discutăm în continuare. Implicit, o victorie cu Steaua şi cu Chiajna ne-ar duce în play-off, dar fără victoriile astea două nu ştiu dacă ar fi posibil”.

Afla mai multe despre: ionut nedelcearumihai popescudinamofcsb 

viewscnt
Articole similare