Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nedelcu îşi înfruntă fosta echipă şi este pregătit de război: "Trebuie să câştigăm meciul prin orice mijloc". Ce spune de declaraţiile lui Becali

VIDEO | Nedelcu îşi înfruntă fosta echipă şi este pregătit de război: "Trebuie să câştigăm meciul prin orice mijloc". Ce spune de declaraţiile lui Becali

FCSB

Comentarii

Duminică seară, FCSB o întâlneşte pe Viitorul Constanţa în derby-ul etapei a 19-a din Liga 1 şi va fi o partidă specială pentru mai mulţi jucători din lotul lui Nicolae Dică, care au crescut la Academia lui Hagi. Unul dintre ei este pregătit să dea totul pentru actuala sa echipă, în plus comentează declaraţiile patronului şi situaţia lui Nicolae Dică.

"Patronul nostru a declarat asta (n.r. - că meciul va fi un război) dar noi trebuie să intrăm pe teren şi să câştigăm meciul prin orice mijloc. Nu pot să zic că mai este un meci special. Deja au trecut 2 ani, îl respect foarte mult pe domnul Hagi dar mâine voi intra pe teren şi îmi voi dori foarte mult să îmi ajut echipa şi să luăm cele 3 puncte", a declarat Dragoş Nedelcu la conferinţa de presă dinaintea meciului. Totodată, el a vorbit puţin şi despre înfrângerea cu Sepsi şi a acuzat condiţiile de la Sfântu Gheorghe, acolo unde terenul a fost îngheţat. 

Mijlocaşul central vede normal intervenţiile lui Gigi Becali, care nu o dată a criticat echipa în spaţiul public: "Este normal ca dânsul să pună presiune atât pe noi, cât şi pe antrenor pentru că deja CFR este în faţă la 5 puncte de noi şi orice pas greşit al nostru acum şi CFR învingând, se măreşte avantajul şi nu este bine pentru noi. Dânsul după fiecare meci critică jucătorii şi antrenorii dar dânsul poate să facă ceea ce doreşte pentru că atâta timp cât suntem cu salariile la zi noi nu avem scuze să facem aceşti paşi greşiţi. Pe noi înfrângerile şi toate răutăţile care sunt asupra noastră ne fac mai puternici şi la un moment dat vom arăta lucrul acesta şi pe teren". 

Despre Dică, Nedelcu spune că sunt obişnuiţi să se vorbească despre schimbarea lui: "Şi noi citim articolele din presă, dar de când am ajuns eu aici, de un an şi jumătate, la fiecare înfrângere se vorbeşte despre schimbarea antrenorului şi după fiecare înfrângere a noastră o săptămână suntem cap de afiş la orice ziar. Suntem obişnuiţi cu asta deja". 

FCSB - Viitorul se joacă duminică, de la 20:00, pe Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: dragos nedelcufcsbconferinta de presa 

viewscnt
Articole similare