Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Negoiţă i-a strâns la un loc pe dinamovişi pentru a da restart echipei: "E un lucru extraordinar!" Prunea a dezvăluit ce veste le-a dat patronul de la RIN

VIDEO | Negoiţă i-a strâns la un loc pe dinamovişi pentru a da restart echipei: "E un lucru extraordinar!" Prunea a dezvăluit ce veste le-a dat patronul de la RIN

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea (51 de ani) a vorbit pentru Telekom Sport înainte de Dinamo - Sepsi şi a anunţat că Ionuţ Negoiţă, patronul roş-albilor, a plătit o parte din restanţele către jucători şi l-a asigurat că nu va fi dat afară. Nici el, nici Ionel Dănciulescu. Negoiţă a chemat jucătorii şi staff-ul lui Dinamo la o întâlnire, în care fotbaliştii au fost anunţat că le-a fost virată o parte din bani. Preşedintele "câinilor" a anunţat că toţi dinamoviştii sunt preocupaţi de ultimul rezultat.

După ce Negoiţă le- dat o parte din bani, Prunea a spus că acum e rândul jucătorilor să arate ce pot cu adevărat pe teren, în partida cu Sepsi. Marele vis dinamoviştilor e play-off-ul în acest sezon, după ce în ultimii doi ani au privit de margine lupta pentru titlu. Mai mult, Florin Prunea a dat asigurări că nu va fi îndepăratat de la Dinamo, aşa cum au apărut zvonuri în ultima vreme.

"Eu singura declaraţie a patronului am văzut-o alaltăseară, când am fost faţă în faţă cu el. Şi eu, şi Danciu, Dusan şi toţi cei care ne ocupăm de echipă. Am avut o întâlnire cu patronul, îi mulţumesc public pentru că a plătit jucătorilor o parte din drepturile financiare, este un lucru extraordinar. Băieţii au înţeles mesajul patronului, acum este rândul nostru. Echipa trebuie să răspundă pe teren, pentru că patronul s-a ţinut de cuvânt. Acum trebuie să ne ţinem şi noi de cuvânt.

Suntem preocupaţi cu toţii, trebuie să strângem rândurile şi să mergem înainte.Trebuie să rămânem uniţi, la toate nivelurile. Niciodată nu s-a pus problema de o plecare a mea sau a lui Danciu de aici. Când nu ai rezultate, trebuie să te simţi tu. Când nu ai rezultate, ridici mâna şi pleci. Dar cine mă cunoaşte ştie foarte bine că nu voi ridica mâna niciodată, voi merge până la capăt", a spus Florin Prunea, vineri, pentru Telekom Sport.



Florin Prunea a fost investit în funcţia de preseşedinte al lui Dinamo în iunie 2019. În ceea ce-l priveşte pe Dănciulescu, "Corbul" e de mult timp în Ştefan cel Mare. A jucat la Dinamo, cu pauze, în 1997 şi 2013, iar de atunci a rămas în club ca director sportiv. De când ocupă această funcţie, a avut o singură pauză. Fostul atacant a plecat din Ştefan cel Mare în septembrie 2018, a lucrat apoi la Farul pentru oscurtă perioadă şi a revenit la Dinamo în decembrie 2018.

Afla mai multe despre: florin pruneadinamobanisalarii 

viewscnt
Articole similare