Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Negoiţă trebuie să vândă, altfel ne prăbuşim!" O legendă dinamovistă trage un puternic semnal de alarmă. "Va fi o tragedie fotbalistică"

VIDEO | "Negoiţă trebuie să vândă, altfel ne prăbuşim!" O legendă dinamovistă trage un puternic semnal de alarmă. "Va fi o tragedie fotbalistică"

Dinamo București

Comentarii

La Dinamo e haos la toate nivelurile, iar gloriile dinamoviste trag concluziile unei situaţii fără precedent.

Dinamo are un început de sezon cu două meciuri pierdute din două şi golaveraj 0-7, cu o bancă tehnică pe care va sta secundul la următorul meci, cu un scandal imens între conducere şi galerie şi cu un Negoiţă, care încă nu s-a hotărât să vândă clubul. 

"În momentul de faţă e imposibil să avem linişte la Dinamo, din toate punctele de vedere. Ceea ce se întâmplă în afara tereneului se resimte şi în teren", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport. 

(Şi un conflict între doi prieteni, Prunea şi Rednic...) "Am văzut. Nu intru în această polemică. Mie îmi pare rău că doi mari foşti jucători ai României spun asemenea lucruri între ei prin presă, se jignesc, mi-e ruşine. E ruşinos ceea ce se întâmplă şi îmi pare foarte rău. 

Neagoe a căzut victimă, îmi pare foarte rău de Mister, a venit cu cele mai bune intenţii, spirit de a face ceva. I s-a dat o ocazie unică, cred că e cea mai bună echipă pe care o antrenează, cu un trecut glorios. Putea să fie chiar dramatică situaţia, mă bucur pentru el că a trecut peste această problemă destul de gravă.", a mai spus Răducioiu. 

La Dinamo se vorbeşte că fostul investitor de la Poli Iaşi, Horia Sabo ar urma să preia clubul, dar deocamdată nu e nimic oficial. 

"Sper să găsească cât mai repede un cumpărător să dea clubul, pentru că dacă se va continua aşa cu el, echipa se va prăbuşi şi vom risca să retrogradăm, ceea ce va fi o tragedie fotbalistică", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport. 

Dinamo a început sezonul cu două înfrângeri, 5-0 cu Viitorul şi 2-0 cu Universitatea Craiova şi e ultima în clssamentul Ligii I, cu un golvaeraj dezastruos. Evenimentele dramatice de duminică seară, atunci când Eugen Neagoe a ajuns la spital în urma unui infarct, s-au terminat până la urmă cu bine, antrenorul fiind în afara oricărui pericol. Echipa, în schimb, va fi condusă de secundul Sebi Moga, la derby-ul următoarei etape, cu CFR Cluj. 

  • CFR Cluj - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: liga 1raducioiurednic pruneanegoita 

viewscnt
Articole similare