Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nemulţumirea lui Teja: "Nu e normal să stai cu telefonul pe bancă" Antrenorul explică relaţia cu directorul sportiv al FCSB

VIDEO | Nemulţumirea lui Teja: "Nu e normal să stai cu telefonul pe bancă" Antrenorul explică relaţia cu directorul sportiv al FCSB

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a luat poziţie atunci când a fost întrebat despre comportamentul avut de Mihai Stoica în timpul meciurilor echipei sale.

Antrenorul vicecampioanei a dat de înţeles că este deranjat de acest aspect. 
 
"Vă daţi seama că eu văd după aceea dacă stă cu telefonul. În timpul meciului mai mult stau pe margine, în picioare, ca să urmăresc jocul. Nu cred că e normal să stea cu telefonul pe bancă, dar nici nu este o problemă. Nu am avut nicio discuţie. Dar nu l-aţi întrebat ce face cu telefonul în timpul meciului? Întrebaţi-l dumneavoastră. Nici nu am apucat să văd foarte mult" a spus Teja.
 
În ciuda acestui fapt, Teja a lăudat colaborarea avută cu MM. 
 
"Am o relaţie foarte bună cu Mihai Stoica, Nu ştiu dacă e mai bine sau nu să mai stea pe bancă. Din contră, pe mine Mihai Stoica m-a ajutat în multe lucruri. Am avut o relaţie şi am o relaţie foarte bună" a ţinut să precizeze antrenorul roş-albaştrilor. 
 

Afla mai multe despre: tejamihai stoicatelefonbancă 

viewscnt
Articole similare