Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Nemulţumirile lui Mihai Teja: „De ce dai penalty? S-a întors omul ca să nu-i rupă nasul” + Ce spune despre un loc în play-off

VIDEO Nemulţumirile lui Mihai Teja: „De ce dai penalty? S-a întors omul ca să nu-i rupă nasul” + Ce spune despre un loc în play-off

Superliga

Comentarii

Mihai Teja, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, este nemulţumit de arbitrajul prestat de Lucian Rusandu şi de faptul că, acesta, a acordat un penalty în meciul cu FC Botoşani, scor final 1-2.

Nu ştiu ce a fost la faza cu penalty. Eu ştiu că atunci când pui mâna pe minge, atunci se dă lovitură de la 11 metri. Trebuie să mă uit şi eu la fază. Nu mă pricep bine la regulament. Prima repriză am aşteptat noi prea mult, ştiam că ei vor să construiască. A doua repriză, cred că am făcut un joc bun. Dar vreau să-i felicit pe jucători pentru atitudine, pe vremea asta nu este uşor. I-am reproşat la arbitru faza penalty-ului, nu este normal. A rupt echilibru. De ce dai penalty? S-a întors omul ca să nu-i rupă nasul! Dacă îl faulta sau ceva, atunci da. Păcat. Probabil s-a dat la compensaţie, pentru cel neacordat în prima repriză. Aşa este la noi, cine ţipă mai tare primeşte. Şi noi am avut penalty clar. E greu pentru noi, vin meciuri grele. Noi azi am venit să câştigăm, dar atât s-a putut. Ne aşteaptă meciuri dificile, cu CFR e greu.. Noi vom încerca, indiferent de cine jucăm. Nu ştiu ce să zic de play-off, noi vom încerca, dar vin adversari grei”, a declarat antrenorul Gazului.

Gaz Metan are meciuri grele şi lupta pentru un loc în play-off devine tot mai dificilă. Mediaşul mai are meciuri de disputat cu: CFR Cluj, UTA Arad, FCSB, Craiova, Sepsi, Astra şi FC Viitorul. Medieşenii sunt pe locul 9 în Liga I, cu 28 de puncte.



 

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare