Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nereguli grave la FRF, semnalate de Marcel Puşcaş. ”Dacă aude ITM-ul lucrul acesta e o problemă... sunt lucruri grave”

VIDEO | Nereguli grave la FRF, semnalate de Marcel Puşcaş. ”Dacă aude ITM-ul lucrul acesta e o problemă... sunt lucruri grave”

FRF

Comentarii

Marcel Puşcaş, unul dintre candidaţii la şefia Federaţiei Române de Fotbal şi actual angajat la Casa Fotbalului, a fost invitat la emisiunea Sport Report, în cadrul căreia i-a adus acuze grave actualului preşedinte.

Acesta susţine că este printre puţinii contestatari ai actualului preşedinte FRF, care încă mai lucrează pentru Federaţie, deoarece are semnat un contract de muncă pe perioadă nederminată, care nu cuprinde o fişă a postului, lucru pe care îl consideră foarte grav şi pe care afirmă că l-a reclamat în mai multe rânduri.

”Am rămas în continuare la FRF pentru că domnului Burleanu, că el decidea până la urmă, îi era foarte greu să mă dea afară pentru că aveam dreptate, o dată, şi doi, am un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, care nu are nicio fişă a postului, dacă vă imaginaţi aşa ceva, şi ca mine sunt încă 50-60 de colegi în FRF care nu avem o fişă a postului. Deci nu poţi să-mi spui ce am de făcut. 

Dacă aude ITM-ul lucrul acesta e o problemă. După aia o să spună că Puşcaş anunţă ITM-ul să vină să facă un control la FRF”, a declarat Marcel Puşcaş la Telekom Sport.

Dacă dumneavoastră ştiaţi că fiecare angajat trebuie să aibă o fişă a postului, trebuia să trageţi semnalul de alarmă. ”Acest semnal de alarmă face parte din cele vreo 258 de amendamente, soluţii, propuneri... Am atras atenţia şi nici până astăzi nu am fişa postului. Vorbim de lucruri măreţe, dar o banală fişă a postului nu suntem în stare să facem. De asta candidez domnule Enăchescu, sunt lucruri grave”, a mai spus candidatul la şefia FRF.

Afla mai multe despre: frfmarcel puscassefia frf,  

viewscnt
Articole similare