Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Nervii au cedat în pauză la FCSB - Sepsi! Creţu a sărit la Grozavu, Petrea a tunat: "Bate-i, bă, pe ai tai, că atât ştii". Ce a făcut MM Stoica

VIDEO | Nervii au cedat în pauză la FCSB - Sepsi! Creţu a sărit la Grozavu, Petrea a tunat: "Bate-i, bă, pe ai tai, că atât ştii". Ce a făcut MM Stoica

FCSB

Comentarii

Un scandal a avut loc la pauza meciului FCSB - Sepsi, din Liga 1. Cele două părţi au avut câteva lucruri de împărţit, după o primă repriză dură.

LIVE VIDEO | FCSB - Sepsi, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Prima repriză a meciului dintre FCSB şi Sepsi a fost inflamată de intrările oaspeţilor şi de deciziile arbitrilor, cu care gazdele nu au fost de acord în totalitate. 

La pauză, anumite persoane din cele două echipe au avut să-şi facă anumite reproşuri, iar arbitrii au fost prinşi la mijloc, fiind traşi la răspundere. Conflictul a pornit după ce fundaşul dreapta de la FCSB, Valentin Creţu, a venit să se certe cu antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu. 

Din partea FCSB a intervenit antrenorul Toni Petrea, care a avut o replică pentru principalul adversarilor, prin care a amintit de câteva momente neplăcute din cariera lui Grozavu: "Bate-i, bă, pe ai tăi, că doar atât ştii". În tot acest timp au intervenit şi oamenii de ordine de la stadion. 

A fost momentul în care oficialul FCSB, Mihai Stoica, şi-a făcut apariţia, pentru a detensiona situaţia. MM s-a dus în partea de tribună a celor de la Sepsi, la antrenorul cu portarii Cornel Cernea, fostul fotbalist al FCSB. 

"Cornele, fiţi mai calmi, că nu are rost să ne certăm noi în tribună. Ei sunt nervoşi pe gazon, dar noi ce avem?", i-a transmis MM Stoica lui Cernea,. Oamenii de ordine au intervenit, dar au fost alungaţi de oficialul FCSB: "Bă, plecaţi de aici, că noi suntem prieteni de ani de zile". 

Leo Grozavu a început repriza secundă din tribună, fiind eliminat de centralul partidei. 

viewscnt
Articole similare
Ce super masina de 250 000 de euro si-a luat Simona Halep cu ocazia logodnei