Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Neymar a izbucnit în plâns când a fost întrebat despre relaţia pe care o are cu Messi: ”Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta”

VIDEO | Neymar a izbucnit în plâns când a fost întrebat despre relaţia pe care o are cu Messi: ”Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta”

Campionate

Comentarii

Neymar s-a emoţionat peste măsură în momentul în care a fost întrebat despre relaţia pe care o are cu Lionel Messi. Starul lui PSG a izbucnit în lacrimi şi spune că Messi este un om care i-a fost alături încă din primul moment în care a ajuns la FC Barcelona.

Lionel Messi a fost cel mai bun prieten pe care Neymar şi l-a făcut la FC Barcelona. Atacantul brazilian a povestit într-un interviu cum a început relaţia de prietenie. Neymar susţine că l-a întâmpinat cu FC Barcelona cu multă afecţiune, l-a încurajat şi i-a ţinut un discurs care l-a emoţionat. Jucătorul lui PSG a izbucnit în lacrimi când a început să vorbească despre relaţia pe care o are cu Messi:

”O spun să ştie toată lumea acum. Când am avut cea mai mare nevoie de ajutor, cel mai bun jucător din lume mi-a arătat afecţiune. E greu, e greu. Să fiu sincer, este foarte greu (n.r. să vorbească) pentru că Leo a fost un om special pentru mine la Barcelona. Când am ajuns acolo (n.r. la Barcelona) mi-a spus: 'Sunt aici să te ajut. Să nu-ţi fie frică de nimic şi de nimeni, nici de mine, nici de altcineva din club, lasă timiditatea'”, a dezvăluit Neymar, într-un interviu pentru Esporte Espectacular.

Afla mai multe despre: lionel messineymar 

viewscnt
Articole similare