Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Neymar a spart gheaţa. Starul brazilian a marcat primul său gol pentru Al Hilal în cinci meciuri jucate. Victorie clară într-o partidă cu scântei în Liga Campionilor Asiei

VIDEO | Neymar a spart gheaţa. Starul brazilian a marcat primul său gol pentru Al Hilal în cinci meciuri jucate. Victorie clară într-o partidă cu scântei în Liga Campionilor Asiei
Comentarii

Starul brazilian Neymar a marcat primul său gol pentru echipa saudită Al-Hilal, în partida câştigată cu scorul de 3-0 în faţa iranienilor de la Nassaji Mazandaran, marţi, la Teheran, în cadrul Ligii Campionilor Asiei.

Fostul atacant al PSG-ului, transferat de clubul saudit în luna august, în schimbul sumei de 90 de milioane de euro, a marcat al doilea gol al meciului de pe stadionul Azadi, în minutul 58, în urma unui şut cu piciorul stâng.

Aceasta este prima reuşită a lui Neymar în cinci meciuri disputate sub culorile noii sale formaţii.

Al-Hilal a deschis scorul în minutul 18, prin sârbul Aleksandar Mitrovic, fostul atacant al echipei engleze Fulham, înainte ca Neymar să dubleze avantajul oaspeţilor. Rezultatul final a fost stabilit de rezerva Saleh Al-Shehri, în timpul adiţional.

Cele două echipe au evoluat o mare parte a meciului în zece jucători, după eliminările lui Salman Al Faraj, căpitanul lui Al-Hilal, şi Amir Houshmand, jucătorul gazdelor, cu şapte minute înainte de pauză, pentru comportament violent.

În urma acestui succes, echipa saudită a preluat conducerea în clasamentul Grupei D a competiţiei.

Al-Hilal a câştigat de patru ori Liga Campionilor Asiei, în 1991, 2000, 2019 (sub comanda antrenorului român Răzvan Lucescu) şi 2021, iar anul trecut a disputat finala.

Clubul saudit a jucat în Iran la o zi după anularea meciului de la Isfahan dintre Al-Ittihad, campioana en titre a Arabiei Saudite, şi formaţia iraniană Sepahan FC, în urma unei controverse legate de prezenţa în apropierea terenului a unei statui a generalului iranian Qassem Soleimani, ucis de americani în ianuarie 2020.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare