Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO: Neymar s-a vaccinat împotriva COVID-19! Primele declaraţii ale starului brazilian! "Întreaga lume poate primi serul!"

VIDEO: Neymar s-a vaccinat împotriva COVID-19! Primele declaraţii ale starului brazilian! "Întreaga lume poate primi serul!"

Fotbal

Comentarii

Neymar a ales să se imunizeze împotriva noului coronavirus.

Brazilianul a fost vaccinat joi, 20 mai, în Franţa. El a postat un videoclip în care primeşte serul împotriva virusului asiatic. În momentul vaccinării, Neymar nu purta corect masca şi o avea pusă pe bărbie. 

"După atâta aşteptare, mi-a venit rândul. Ce fericire ... Sper că totul va reveni la normal cât mai curând posibil şi că nu numai ţara mea, Brazilia, poate fi vaccinată, ci întreaga lume", a scris Neymar pe reţelele de socializare.

 


Săptămâna trecută, Gil Cebola şi Jô Amâncio, care locuiesc împreună cu Neymar la Paris, au dezvăluit că au primis serul de la Pfizer şi au sărbătorit vaccinarea.

În timpul pandemiei, Neymar a fost în centrul unui scandal, după ce a organizat o petrecere de anul nou la casa lui din Mangaritiba, Rio de Janeiro. El a dezvăluit atunci că petrecerea a fost cu un număr restrâns de persoane şi ca toţi invitaţii aveau testul PCR făcut.  

 

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare