Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | NHL: Ottawa a învins Colorado, scor 4-3, prin golul de aur marcat de Mark Stone

VIDEO | NHL: Ottawa a învins Colorado, scor 4-3, prin golul de aur marcat de Mark Stone

Hochei pe gheață

Comentarii

Doar 59 de secunde au durat prelungirile meciului din NHL dintre Colorado Avalanche şi Ottawa Senators. În direct la Telekom Sport, Mark Stone a marcat golul de aur şi a adus victoria echipei canadiene în prima înfruntare dintre cele două programate la Stockholm.

Din 2011 National Hockey League nu mai organizase niciun meci în afara teritoriului Americii de Nord. În această toamnă, însă, NHL Global Series a revenit cu două partide la Stockholm, un home-and- home între Colorado şi Ottawa. Fanii din capitala Suediei, care au umplut arena Ericsson Globe până la refuz, i- au putut vedea pe viu pe idolii lor Erik Karlsson, Gabriel Landeskog, Fredrik Claesson şi pe toţi ceilalţi jucători suedezi ai celor două adversare. Lovitura de începere a fost dată tot de o legendă a hocheiului suedez, Peter Forsberg, de două ori câştigător al Cupei Stanley cu echipa din Denver. Avalanche a deschis scorul în superioritate numerică, prin rusul Nail Yakupov, dar canadienii conduceau cu 2-1 după prima repriză şi cu 3-2 după alte 20 de minute.

Principalul marcator al lui Colorado, Nathan MacKinnon, a reuşit însă să egaleze la 3 în ultima repriză şi să împingă meciul în prelungiri. Repriza de moarte subită a durat mai puţin de un minut: Mark Stone a marcat al doilea său gol în poarta lui Semyon Varlamov şi a adus punctul suplimentar în contul lui Ottawa Senators. Meciul revanşă va avea loc sâmbătă seara, tot la Ericsson Globe din Stockholm.

Afla mai multe despre: nhlottawacoloradomark stone 

viewscnt
Articole similare