Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | "Nici Barcelona, nici Real Madrid nu câştigă în fiecare sezon". Adrian Vasile a prefaţat meciul cu Metz, din Liga Campionilor

VIDEO | "Nici Barcelona, nici Real Madrid nu câştigă în fiecare sezon". Adrian Vasile a prefaţat meciul cu Metz, din Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

CSM şi-a revenit greu după umilinţa cu Ferencvaros, din prima etapă a grupelor principale ale Ligii Campionilor. A câştigat cu emoţii meciul de la Buzău, 28-27.

"Inevitabil eram cu moralul la pământ după meciul din Ungaria, pentru că nu ai cum să fii altfel. Important e că am muncit în acest meci, pentru că am arătat atitudine, am arătat că putem, chiar dacă am câştigat la o diferenţă de un gol, ne bucurăm de victorie" , a declarat Iulia Curea.

Pentru CSM urmează un nou duel de foc, cu Metz. Meciul va fi duminică, de la 15:30, în direct pe Telekom Sport 3. Franţuzoaicele conduc Grupa Principală I, cu 8 puncte. CSM e pe ultimul loc, cu 3 puncte.

"Nici Real Madrid, nici Barcelona nu câştigă în fiecare sezon. Metz e o echipă foarte bună, incomodă, cu multe jucătoare, care încă de când sunt mici se antrenează în acelaşi sistem, ceea ce e foarte important. Este o echipă ambiţioasă, o echipă care a jucat Final Four anul trecut" , a spus antrenorul CSM-ului, Adrian Vasile.

viewscnt
Articole similare
Cat au investit spaniolii pana acum la Dinamo. Suporterii prin Programul DDB, singurii care tin...