Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nici măcar nu are cotă pe Transfermarkt, dar e golgheterul la zi în Liga 1

VIDEO | Nici măcar nu are cotă pe Transfermarkt, dar e golgheterul la zi în Liga 1

Superliga

Comentarii

Carlos Fortes e noua senzaţie a Ligii I. Atacantul care nici măcar nu are cotă pe Transfermarkt a ajuns la Mediaş din liga a doua portugheză. A marcat pentru Gaz Metan câte un gol pe etapă şi împarte prima poziţie în clasamentul golgheterilor cu Harlem Gnohere.

”Nu sunt încă la capacitate maximă. Trebuie să muncesc mai mult. O să mă simt mai bine cu fiecare meci pe care îl joc. Sunt fericit că am făcut această alegere bună. Eu o să muncesc şi mai mult, ca să marchez şi mai multe goluri, iar echipa să crească”, a spus Carlos Fortes, după partida cu Dinamo.

Până să ajungă la Mediaş, Fortes bifase un singur meci într-o primă ligă europeană. Acum, mai multe echipe sunt interesate de el.

 ”E bine că se vorbeşte despre mine, că am ofertă de la un club sau altul. Dar eu trebuie să fiu concentrat aici. Vedem la final ce se întâmplă”, a mai spus Fortes.

Basarab Panduru este şi el impresionat de startul bun de sezon al fotbalistului de la Gaz Metan Mediaş: ”Nu joacă în Liga a 2-a din Portugalia, nu mai vorbim de prima ligă. Nu joacă în nicio ligă din nicio ţară, vine la noi şi da 3 goluri şi devine deja foarte interesant. Nu numai că dă 3 goluri, dar pare că are şi calitate”, a spus Panduru.

Afla mai multe despre: liga 1carlos fortes 

viewscnt
Articole similare