Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nici nu zici că vorbeşte de Alibec. Declaraţii surprinzătoare făcute de Mulţescu despre atacantul Astrei

VIDEO | Nici nu zici că vorbeşte de Alibec. Declaraţii surprinzătoare făcute de Mulţescu despre atacantul Astrei

Astra Giurgiu

Comentarii

Gheorghe Mulţescu a pregătit-o pe Astra în actualul sezon, însă a rezistat doar două luni pe banca giurgiuvenilor. Deşi poate părea surprinzător, antrenorul a declarat că a avut o relaţie foarte bună cu Denis Alibec, cunoscut pentru ieşirile sale necontrolate din perioada în care juca la FCSB.

"În momentul în care am venit la Astra, au fost nişte probleme, luase şi cartonaş galben, şi cartonaş roşu. Am stat de vorbă cu el, am avut şi o perioadă de două săptămâni şi lucrurile s-au aşezat foarte bine, eu nu mai înţeleg comentariile de atunci. Astea de acum poate, nu mă bag la ce a fost în ultimele meciuri, pentru că nu am mai fost acolo.

A jucat cu Dinamo extraordinar, cu toată atitudinea lui. S-a dedicat echipei, pe lângă faptul că a dat gol, a făcut pressing, a dat assist. Cu Mediaş a dat două assisturi, neşansa a fost că s-a întâmplat să facă o întindere. Cu toate astea, şi-a revenit foarte repede şi după aceea a fost foarte harnic.

S-au întâmplat lucruri bune. Şi-a îmbunătăţit atitudinea, capacitatea de efort, randamentul, a fost altruist. A luat un cartonaş roşu, dar e vorba de manifestarea lui în teren. El a alergat, s-a zbătut, joacă pentru echipă. Pentru mine, Alibec e în continuare foarte bine. Weekend-ul trecut, când a fost eliminat, s-a văzut clar că nici nu l-a lovit, abia dacă l-a atins un pic şi şi-a tras piciorul. Acum ce facem, e baschet? Au contat mult antecedentele" , a declarat Gheorghe Mulţescu.

Afla mai multe despre: alibecmultescufcsbastragiurgiu 

viewscnt
Articole similare