Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nici "Regele" nu a scăpat de Dan Petrescu! "Sunt zugrav acum?" Ce a putut să spună antrenorul CFR-ului, după comentariile lui Hagi

VIDEO | Nici "Regele" nu a scăpat de Dan Petrescu! "Sunt zugrav acum?" Ce a putut să spună antrenorul CFR-ului, după comentariile lui Hagigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, i-a dat replica lui Gheorghe Hagi, care a spus că "Bursucul" a supraevaluat valoarea formaţiei Astana.

Cu toate că nu l-a numit pe fostul său coechipier de la echipa naţională, Dan Petrescu a făcut referire la comentariile "Regelui".

"Un prieten moldovean impresar m-a sunat că habar nu aveţi ce surpriză aţi făcut, ce echipă, că eu cunosc clubul, vor fi daţi toţi afară, pentru că ei nu se aşteptau la aşa ceva. Ei erau mari favoriţi. Bine, În România nu erau mari favoriţi, că i-am umflat noi, i-am zugrăvit noi. Aşa au zis comentatorii. Incredibil aşa ceva! Incredibil. Unde au jucat băieţii ăia fotbal, i-aş întreba! Că noi i-am zugrăvit pe ăia de la Astana... Sunt zugrav acum. Mă apuc şi de ea dacă trebuie! Zugrăvim!", a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj s-a calificat, miercuri, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, impunându-se în faţa campioanei Kazahstanului, Astana, cu scorul de 3-1, după ce pierduse meciul tur cu 1-0. A doua zi, Gică Hagi i-a felicitat pe clujeni, dar a subliniat că Dan Petrescu i-a supraestimat pe adversari.

"Chiar dacă Dan a încercat să-i umfle puţin, şi pe dreptate, că aveau nişte rezultate în spate, nu era o echipa aşa de puternică. Am simţit CFR-ul mai bun, ştiam că au capacitatea să câştige cu Astana. Văzând meciul, ştiam că are şanse foarte mari să se califice. Bravo lui Dan, bravo jucătorilor", a spus Gică Hagi, într-o conferinţă de presă.

Dan Petrescu, replică dură şi pentru Ilie Dumitrescu

Dan Petrescu şi-a continuat şi războiul de la distanţă cu Ilie Dumitrescu. Tehnicianul CFR-ului e deranjat că toată lumea l-a criticat după înfrângerea din tur cu Astana.

Supărat pentru faptul că mai multă lume l-a contestat după startul destul de greoi de sezon, Dan Petrescu a avut un mesaj destul de dur inclusiv pentru Ilie Dumitrescu, fostul său coleg de cameră.

”Nu m-am certat cu Ilie Dumitrescu niciodată. Nici nu am zis numele lui. Dacă el s-a simţit... El a vorbit de numele meu,eu de numele lui nu am ce să zic. Am copilărit împreună, am stat în aceeaşi cameră. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să fiu criticat când merit şi când câştig să mi se aducă ceva cuvinte frumoase. Şi din partea lui că nu am auzit până acum. De la nimeni.

Mă deranjează unele declaraţii care nu sunt corecte. Dar nu am cum să le schimb. Mi s-a părut incorect să zică că echipa nu a jucat bine la început de sezon. Acum mă înţelegeţi de ce am antrenat foarte mult în străinătate.

Numai noi am avut adversar slab. Penibil. Erau şi blat cred. Nu au vrut să joace. Doamne fereşte! Nici de glumă nu e bună, sincer. Ce am zis eu nici de glumă nu e bună”, a spus Dan Petrescu, înainte de meciul CFR-ului cu Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare