Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Dică a dat verdictul înainte de Dinamo-CFR. "Normal că îmi doresc asta!" Cu cine ţine antrenorul FCSB-ului

VIDEO | Nicolae Dică a dat verdictul înainte de Dinamo-CFR. "Normal că îmi doresc asta!" Cu cine ţine antrenorul FCSB-ului

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a mărturisit că îşi doreşte ca Dinamo să câştige partida cu CFR Cluj, meci programat marţi, la 20:00.

"Normal că îmi doresc ca cei de la Dinamo să obţină un rezultat pozitiv în această seară, am avea noi şansa să urcăm pe primul loc. La Dinamo sunt jucători cu experienţă, de valoare, care se pot motiva la meciurile importante şi să facă un joc bun", a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea meciului cu Sepsi, care va avea loc miercuri, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

Tot pe Telekom Sport 1 va fi transmis şi derby-ul etapei intermediare din Liga 1. Dinamo - CFR Cluj se vede începând cu ora 20:00, iar cele mai importante faze se vor regăsi, ca de obicei, şi pe site-ul telekomsport.ro.

Înaintea etapei a 18-a, CFR Cluj are un avans de două puncte faţă de FCSB în fruntea clasamentului, Dinamo ocupând abia locul al zecelea, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: dicadinamofcsb 

viewscnt
Articole similare