Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Dică a rămas fără cuvinte. Reacţie surprinzătoare când a auzit unde vor juca foştii săi colegi Emeghara şi Ov. Petre: ”Nu cred, da?”

VIDEO | Nicolae Dică a rămas fără cuvinte. Reacţie surprinzătoare când a auzit unde vor juca foştii săi colegi Emeghara şi Ov. Petre: ”Nu cred, da?”

FCSB

Comentarii

Cluburile din Liga a IV-a pregătesc lovituri importante pe piaţa transferurilor. Dacă Dinamo se întăreşte cu Pulhac şi cu Varga, Progresul 2005 negociază şi ea cu doi foşti jucători de la FCSB.

Progresul 2005 este pe locul 3 în clasamentul Ligii a IV-a, la zece puncte în spatele liderului CSA Steaua, iar oficialii clubului negociază cu Ifeanyi Emeghara şi cu Ovidiu Petre. Fostul coleg al celor doi la FCSB, Nicolae Dică, a fost surprins să audă de transferurile pregătite de Progresul.

"Nu cred... Da? Emeghara nu ştiam că mai este în România. Ştiam că s-a întors în Nigeria şi că stă acolo. Mă bucur pentru el, era un jucător de caracter, un jucător care se antrena foarte bine. Dacă reuşeşte să mai joace şi la vârsta asta, este un lucru pozitiv. Chiar dacă este liga a patra, este important să facă efort.

La fel şi la Ovidiu Petre. Foarte interesant, pentru că am văzut că şi Varga şi Pulhac s-au întors la Dinamo în liga a patra. O să devină liga a patra mai interesantă decât Liga I. Va fi un play-off interesant cu acesşti jucători, pentru că chiar dacă au o vârstă, au valoare, fotbalul nu se uită" , a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Ovidiu Petre are 37 de ani şi s-a retras în 2015, iar Emeghara are 35 de ani şi nu mai joacă din 2013.

Afla mai multe despre: dicafcsbsteauapulhacvargadinamo 

viewscnt
Articole similare