Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Dică, prezentat oficial la FC Argeş: "A fost la specializare la FCSB" :) Reacţia tehnicianului

VIDEO | Nicolae Dică, prezentat oficial la FC Argeş: "A fost la specializare la FCSB" :) Reacţia tehnicianului

Liga 2

Comentarii

Nicolae Dică a avut parte de o prezentare inedită în funcţa de antrenor la FC Argeş. Directorul executiv al piteştenilor, Dragoş Şerban, a glumit pe seama experienţei tehnicianlui de la FCB



"Facultatea şi-a făcut-o în Liga a treia, la noi, şi l-am trimis un an şi jumătate la specializare la Bucureşti, la Master, acum a revenit acasă să-şi dea doctoratul. I-am spus: Nicule, aici tu eşti boier pe plantaţia de la Complexul ”Nicolae Dobrin”. Noi îţi dăm pepiniera, ţi-am plantat puieţii, unii au îmbobocit deja, tu trebuie să-i faci să înflorească, noi îţi dăm apa, îngrăşămintele necesare să-i vitalizezi", a spus Dragoş Şerban.

Dică a semnat pe 3 sezoane si are ca obiectiv promovarea. FC Argeş a jucat ultima dată în prima ligă, în 2009. Acesta a precizat că a avut oferte inclusiv din Liga 1, dar că a preferat să revină la echipa de suflet.

  • Lotul lui FC Argeş se va reuni pe 24 iunie, iar toată pregătirea de vară va avea loc în România, la Piteşti şi Curtea de Argeş.

"A fost o decizie grea pentru mine, pentru că în această perioadă pot să spun că am avut oferte şi din Liga I şi din Liga a doua.  Am ales şi cu sufletul, mi-am dorit enorm să antrenez această echipă.

Deja am început să aducem jucători, au venit cei 3 jucători de la Pandurii, pe care eu i-am urmărit în ultimii doi ani de zile.

Am avut, am analizat aşa în mare, nu se pune problema că am refuzat pe x sau pe y, am decis cu inima, am decis să merg la Piteşti, pentru că aici am făcut primii paşi în fotbal şi vreau să dau din nou acestui club şi acestui oraş ceea ce el mi-a oferit mie atunci când eram un copl
", a spus Dică.

 

Afla mai multe despre: nicolae dicafc arges 

viewscnt
Articole similare