Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Stanciu a fost rezervă în Beer Sheva - Slavia, dar a intrat în repriza a doua şi a fost printre cei mai buni. Cum arată pasa de gol pe care a dat-o

VIDEO | Nicolae Stanciu a fost rezervă în Beer Sheva - Slavia, dar a intrat în repriza a doua şi a fost printre cei mai buni. Cum arată pasa de gol pe care a dat-o

UEFA Europa League

Comentarii

Nicolae Stanciu a fost rezervă în Beer Sheva - Slavia Praga 3-1, în prima etapă din grupele Europa League. Internaţionalul român a intrat însă la pauză şi a avut o evoluţie bună, reuşind pasa la golul marcat de Slavia.

Nicole Stanciu, una dintre vedetele lui Slavia Praga, n-a primit un tricou de titular la meciul cu Beer Sheva. Mijlocaşul de 27 de ani a fost însă introdus la începutul reprizei secunde şi a fost unul dintre cei mai buni jucători din echipa cehilor.

Nicolae Stanciu, pasă de gol în Beer Sheva - Slavia Praga 3-1

Mijlocaşul de 27 de ani a ieşit în evidenţă la debutul grupelor Europa League, deşi a intrat abia în minutul 46. Nicolae Stanciu a fost implicat în atacurile Slaviei Praga şi a reuşit şi o pasă de gol. Însă prima dată a ieşit la rampă în minutul 73, când a şutat periculos din interiorul careului, dar mingea a fost deviată de un fundaş advers.

Apoi, în minutul 75, când Beer Sheva conducea cu 1-0 (Agudelo 45), Stanciu l-a găsit excelent în careu pe Provod, care a marcat golul egalizator. Din păcate pentru el, Beer Sheva a marcat încă două goluri pe finalul meciului, prin Acolatse (86, 88) şi Slavia a pierdut cu 3-1. 

La final, Nicolae Stanciu a avut însă printre cei mai mari indici din echipă. Pe site-ul whoscored.com a primit nota 7,1, deşi a jucat doar în repriza a doua. Doar Provod, autorul golului, a primit de la Slavia o notă mai mare, 7,9. 

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare