Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Stanciu a marcat un gol de zile mari în Cehia, înainte de venirea la echipa naţională. Bogdan Vătăjelu, pasă de gol

VIDEO | Nicolae Stanciu a marcat un gol de zile mari în Cehia, înainte de venirea la echipa naţională. Bogdan Vătăjelu, pasă de gol

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a marcat un gol pentru Sparta Praga în meciul pe care formaţia sa l-a câştigat, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1, împotriva echipei Karvina, în runda a 15-a din campionatul Cehiei.

Internaţionalul român a înscris pentru 2-1, în minutul 72, după un stop pe piept şi un şut în forţă din demivoleu, fără nicio şansă pentru portarul gazdelor.

În acelaşi meci, Bogdan Vătăjelu a pasat la golul de 1-1 reuşit de Sparta Praga, prin Radakovic, în minutul 51.

Celelalte goluri s-au înscris din penalty. Budinsky a deschis scorul pentru gazde, în minutul 34, marcatorul primului gol al întâlnirii fiind eliminat în minutul 42. Scorul final de 3-1 pentru Sparta Praga a fost stabilit de Plavsic, în minutul 86.

În urma acestui succes, Sparta a acumulat 30 de puncte şi se menţine pe locul al treilea, la patru puncte de primele două clasate, Slavia Praga şi Viktoria Plzen, care nu şi-au jucat încă meciul de etapă. Karvina se află pe 15, cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: stanciugolsparta 

viewscnt
Articole similare