Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Stanciu a vorbit despre posibilitatea de a se transfera la CFR Cluj. "Dacă va veni o ofertă bună şi clubul va accepta, nu pot să rămân cu forţa"

VIDEO | Nicolae Stanciu a vorbit despre posibilitatea de a se transfera la CFR Cluj. "Dacă va veni o ofertă bună şi clubul va accepta, nu pot să rămân cu forţa"

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român legitimat la formaţia cehă, Slavia Praga, Nicolae Stanciu, nu crede că există o formaţie din Liga 1 care să poată puterea financiară de a-l cumpăra, mai ales că mai are trei ani de contract.

Nicolae Stanciu a fost cumpărat de Slavia Praga din Arabia Saudită, de la Al Ahli, pentru patru milioane de euro şi mai are trei ani de contract cu formaţia cehă. S-a vorbit recent de interesul campioanei României, CFR Cluj, pentru mijlocaşul român, însă nu a fost trimisă nicio ofertă pe adresa clubului. Nicolae Stanciu a vorbit, pentru Look Sport, despre eventualitatea unui transfer în ţară. Nu a refuzat ideea, însă îi este greu să creadă că se poate materializa.

"Cei de acolo ştiu mai bine, poate îşi doresc să ajung acolo, dar la mine nu a ajuns nimic. Îmi doresc să rămân aici, dar dacă va veni o ofertă şi clubul va accepta, nu pot să rămân cu forţa aici. E greu ca cineva să plătească o sumă mare de transfer. Şi ei au plătit mulţi bani celor din Arabia Saudită să mă cumpere şi nu cred că o echipă din Liga 1 poate plăti atâţia bani pentru un transfer", a declarat Stanciu, pentru Look Sport.

Gigi Becali ar fi bucuros ca Stanciu să revină la rivalii de la Cluj

Patronul FCSB spune că nu s-a supărat pe Nicolae Stanciu, fost mijlocaş la FCSB. Gigi Becali susţine că s-ar bucura să-l vadă şi pe Stanciu în Gruia, deoarece ”CFR ar claca cu ei”.

Nu m-a deranjat, dar şi eu spun: Aş vrea să se ducă Stanciu. Ca să clacheze CFR-ul cu ei. M-am bucurat când s-a dus Chipciu la ei. Ţin foarte mult la Chipciu şi m-am bucurat foarte mult că s-a dus, că mă ajută şi el pe mine. Să se ducă şi Stanciu, că ei sunt prietenii mei şi să m-ajute la CFR, acum. Să mai dea câte un chix”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

În vârstă de 26 de ani, Nicolae Stanciu deţine în continuare recordul pentru cel mai scump jucător plecat din campionatul României. În vara lui 2016, Anderlecht a plătit nu mai puţin de 10 milioane de euro pentru transferul său de la FCSB. Însă Nicolae Stanciu n-a reuşit să confirme în Belgia şi Anderlecht l-a cedat în ianuarie 2018 la Sparta Praga, pentru 3,75 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare